Latest News

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει πόσες φορές έχουν χωρίσει ως τώρα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (BINTEO)


Η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει διάθεση να μιλήσει λίγο πιο ανοιχτά, ακόμη και για την προσωπική της ζωή, που σύμφωνα με πρόσφατες φήμες δείχνει να μην περνάει την πιο ήρεμή της περίοδο.
Υπήρξε ωστόσο κάποιο δημοσίευμα που να την πείραξε το τελευταίο διάστημα;
«Αυτό το καλοκαίρι μασήσαμε λίγο την καραμέλα του χωρισμού. Δεν αναστατώνομαι πια. Πιο πολύ εκνευρίζομαι όταν διαβάζω δημοσιεύματα, που υποτίθεται ότι εγώ έχω απαντήσει. Τα ανοίγεις και βλέπεις για πρόσωπο από το φιλικό κοντινό περιβάλλον. Δεν ασχολούμαι πια με αυτά. Θα σου πω ότι δεν έχω χωρίσει ούτε 5 λεπτά!», και μάλιστα η συγκεκριμένη φράση με τα 5 λεπτά αποτελεί την κεντρική ατάκα του τρέιλερ που παίζεται συνέχεια στα διαφημιστικά διαλείμματα του προγράμματος του Αντέννα, καθότι η πρεμιέρα της εκπομπής είναι απόψε στις 23:15.
Παράλληλα, μεταξύ άλλων, δε δίστασε να απαντήσει και στο αν θα συγχωρούσε την απιστία, γελώντας: «Όχι τώρα πια μεγαλώσαμε!».