Latest News

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτή είναι η ετυμηγορία για τη Σάσα Σταμάτη - Όσα έγιναν στο δικαστήριο του Πειραιά


Το Δικαστήριο του Πειραιά εξέδωσε πριν από λίγο την ετυμηγορία του για τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη σχετικά με το περιστατικό κατά το οποίο αστυνομικός την μήνυσε...
για εξύβριση.
Όπως φαίνεται, το θέμα φαίνεται πως λύθηκε με αμοιβαία υποχώρηση. Η δημοσιογράφος θα ζητήσει εγγράφως συγγνώμη από τον αστυνομικό για την λεκτική επίθεση εναντίον του, ενώ εκείνος θα αποσύρει την μήνυση σε βάρος της. 

Έτσι, χωρίς να εκδικαστεί επί της ουσίας η Σάσα Σταμάτη αφέθηκε ελεύθερη από το αυτόφωρο μονομελές Πειραιά, αφού ο αστυνομικός ανακάλεσε τη μήνυση που υπέβαλε για εξύβριση, μετά την έγγραφη συγγνώμη της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας.
Ο αστυνομικός υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως «η δουλειά μας απαιτεί σεβασμό» και ότι αισθάνθηκε ντροπή για τη στολή που φοράει, σημειώνοντας παράλληλα ότι κανείς «δεν έχει δικαίωμα να αποκαλεί έτσι έναν ένστολο».
Η Σάσα Σταμάτη, με τη σειρά της, τόνισε ότι σέβεται όλα τα παιδιά της αστυνομίας και ζήτησε συγγνώμη ενώπιον του δικαστηρίου για το συμβάν, τονίζοντας πως «πρόκειται για παρεξήγηση».
 Το περιστατικό, όπως είναι γνωστό, συνέβη το πρωί της Τετάρτης όταν η Σάσα Σταμάτη διπλοπάρκαρε μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. και δέχθηκε τις παρατηρήσεις του αστυνομικού, του οποίου απάντησε σε έντονο ύφος. Ο αστυνομικός υποστήριξε  ότι τον αποκάλεσε «μ@...α», κάτι που η δημοσιογράφος αρνήθηκε...