Latest News

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτά θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες...


Πριν τα social media το θέμα «τι γουστάρουν οι άντρες στις γυναίκες» και τούμπαλιν ήταν σχεδόν αποκλειστικά θέμα εβδομαδιαίων και...
μηνιαίων περιοδικών. 
Τώρα πια είναι θέμα όλων. Καλών και κακών γραφιάδων. Κάθε πικραμένου και μη. Κι όλα αυτά, παρότι το κλασικό αυτό θέμα έχει σταθερές που έχουν παραμείνει αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου.
Το τι ψάχνουν οι γυναίκες στους άντρες το αφήνουμε στην άκρη. Άλλωστε αυτό είναι ένα πόνημα που δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ, μια και τα όσα ψάχνουν είναι τόσα όσος και ο γυναικείος πληθυσμός, οπότε δεν αγγίζουμε και πάμε παρακάτω -σε κάτι πολύ πιο ξεκάθαρο: Τι ψάχνουν τα αγόρια στα κορίτσια. Όχι για ξεπέτα ή για πλάκα, αλλά για να στεριώσουν μια σχέση. Δεν είναι πολλά, ποτέ δεν ήταν.
1. Να έχει κάτι στην εξωτερική της εμφάνιση που να γοητεύει με τη μία
Όχι αναγκαστικά να είναι «μπροστόβαρες», ούτε να έχουν οπίσθια με Καρντασιανικές φιλοδοξίες ή πιο σφιχτά κι από πανί στον άνεμο. Κάτι στο πρόσωπο, στο βλέμμα, στο χαμόγελο, στις κινήσεις, κάτι τέλος πάντων που να στέλνει σήμα γοητείας που περνάει κατευθείαν απέναντι.
2. Να μην είναι «πουκάμισο αδειανό»
Ιδανικά να ανακαλύψεις ότι μοιράζεστε τους ίδιους λεκτικούς κώδικες και ότι η αίσθηση του χιούμορ σας βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος. Από εκεί και μετά θαυμάσιο είναι να είναι πνευματώδης, οξυδερκής, ετοιμόλογη και να έχει το σεξ τόσο ψηλά ή χαμηλά όσο και ο σύντροφός της. Σε υποδεέστερη μοίρα μπαίνουν τα κοινά γούστα σε μουσική, εξόδους, σειρές κλπ.
3. Να τα βρίσκουν οι κοινοί σας φίλοι
Απαραίτητη προϋπόθεση. Αν η παρέα γίνει εξαρχής μικτή, οι πιθανότητες επιτυχίας της σχέσης πολλαπλασιάζονται. Αν κάποια εκ των δύο παρεών ή έστω μόνο η κολλητή/κολλητός δεν γουστάρει και σνομπάρει ή ανοίξει πόλεμο, το τέλος είναι κοντά -ανεξαρτήτως της σχέσης του ζευγαριού, παρεκτός και αποφασίσουν να ζήσουν σαν ερημίτες.
4. Να μην γκρινιάζει συχνά και για ασήμαντη αφορμή
Από την γκρίνια δεν γλύτωσε κανείς (και καμία, να τα γράφουμε αυτά). Το θέμα είναι τουλάχιστον να μην ακούς περισσότερη απ’ όση αντέχεις και να μην ακούς γκρίνια που θα μπορούσε εύκολα να έχει αποφευχθεί. Το ίδιο ισχύει και με τη μιζέρια, απλώς η γκρίνια είναι εξαιρετικά πιο διαβρωτική.
5. Να μην ψάχνει χορηγό
Εξαιρουμένης της περίπτωσης του συνειδητοποιημένου πλούσιου ή του άφραγκου τυφλωμένου που θα την πλευρίσει no matter what, μιλάμε για την πιο ντεκαυλέ φάση απ’ όλες.
Μπόνους: Νοικοκυροσύνη, οικογένεια, παρελθόν
Αν με το καλό το πράγμα προχωρήσει, τρία πράγματα μπαίνουν απαραιτήτως στο κάδρο: Να μπορεί να κουμαντάρει ένα σπίτι χωρίς να βαρυγκομάει (όχι δούλα και κυρά δηλαδή, αν επίσης γουστάρει μαγείρεμα και τα καταφέρνει κιόλας σ’ αυτό είναι μεγάλη τύχη). Να συμπλέουν οι απόψεις σας στο θέμα «δημιουργία οικογένειας», τόσο χρονικά όσο και αριθμητικά. Αν εκεί υπάρχει απόκλιση, τότε είτε δεν υπάρχει μέλλον ή υπάρχει δυστυχισμένο μέλλον. 
Τέλος, χρήσιμο θα είναι το μπακγκράουντ των δικών σας να είναι τέτοιο που να μπορούν να πουν δυο κουβέντες πέρα από τον καιρό. Αν, δε, η οικονομική τους ευχέρεια είναι παρεμφερής, τα πράγματα απλοποιούνται. Φτηνό; Μπορεί, αλλά these are my two cents on the subject.koolnews.gr