Latest News

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιο είναι το μυστικό της 27χρονης "εξαφανσιμένης" φοιτήτριας Μαρίας Νέστορος


Πρόκειται για µια υπόθεση που ξεκίνησε ως «χτύπηµα διεθνούς κυκλώµατος χάκερ που εντοπίζουν όµορφες κοπέλες και τις απάγουν» κινητοποιώντας...
πολλές υπηρεσίες της Αστυνοµίας, για να καταλήξει σε ένα νεανικό τερτίπι µιας φοιτήτριας, η οποία κάτω από έντονο ψυχολογικό στρες ήθελε για ένα διάστηµα να αποµονωθεί.
Εκτός και αν συµβαίνει κάτι άλλο πολύ πιο σοβαρό. «Η Μαρία είναι µια κοπέλα που της αρέσει να περνάει καλά και βγαίνει στα χάι µαγαζιά της Αθήνας. ∆εν είχε κανένα πρόβληµα, όµως κάτι συνέβη στο διάστηµα 20-23 Αυγούστου. Αλλαξε τηλέφωνο και συ- µπεριφορά...» λέει στο «Πρώτο Θέμα» ο πατέρας της 27χρονης φοιτήτριας.
Μόνο η ίδια η 27χρονη γνωρίζει πού πήγε όταν έφυγε από το σπίτι της. Πήγε κατευθείαν στο Λουτράκι; Εµεινε στην Αθήνα για κάποιες ηµέρες ή κινήθηκε σε κάποιες άλλες περιοχές προτού καταλήξει στην Κορινθία; Το σίγουρο είναι ότι στο 3 αστέρων ξενοδοχείο «Petit Palais» εµφανίστηκε την Τετάρτη.
«Ηρθε, µας έδωσε την ταυτότητά της για να κλείσει δωµάτιο και, όπως είπε, θα έφευγε την Παρασκευή το µεσηµέρι», εξηγεί στην εφημερίδα υπάλληλος του ξενοδοχείου και συµπληρώνει:
«Ηταν µόνη της και έκλεισε ένα µονόκλινο δωµάτιο στον 2ο όροφο. Φαινόταν φυσιολογική και δεν έδειχνε να κρύβεται από κάποιον. Τα βράδια έβγαινε στα µαγαζιά της περιοχής. Η αλήθεια είναι ότι δεν έµοιαζε µε την κοπέλα στις φωτογραφίες και έτσι δεν την αναγνωρί- σαµε».
Το βράδυ της Πέµπτης, η Μαρία Νέστορα βγήκε να δια- σκεδάσει σε κατάστηµα του Λουτρακίου. Ακόµα δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν µόνη της ή αν τη συνόδευε κάποιος. Μια κοπέλα αναγνώρισε στο πρόσωπό της την εξαφανισµένη φοιτήτρια της Νέας Σµύρνης που εδώ και πολλές µέρες πρωταγωνιστεί στις ειδήσεις και ειδοποίησε το ξενοδοχείο. Οι υπάλληλοι, µόλις διασταύρωσαν τα στοιχεία της και βεβαιώθηκαν ότι ήταν πράγµατι αυτή, ενηµέρωσαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής την Αστυνοµία. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν λίγα λεπτά µετά τις 9 όταν περιπολικό του τοπικού τµήµατος σταµάτησε έξω από το ξενοδοχείο και δύο αστυνοµικοί µπήκαν µέσα βιαστικά.
Κατευθύνθηκαν στο δωµάτιο του 2ου ορόφου όπου διέµενε η νεαρή. Μόλις άνοιξε την πόρτα και προτού προλάβει να αντιδράσει της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τµήµα. «Για ποιο λόγο ήρθατε; ∆εν ξέρω τι συµβαίνει. Εγώ κάνω διακοπές». Αυτό επανέλαβε και στο τµήµα, ενώ όταν οι αστυνοµικοί τη ρώτησαν πώς και δεν γνώριζε ότι οι γονείς της την αναζητούσαν είπε ότι δεν έβλεπε τηλεόραση. Οι αστυνοµικοί βρήκαν πάνω της περίπου 28.000 δολάρια, ένα µεγάλο ποσό που η 27χρονη έσπευσε να δικαιολογήσει λέγοντας ότι της τα είχαν δώσει οι γονείς της για να τα φυλάει και φεύγοντας τα πήρε µαζί της.
Κάτι το οποίο επιβεβαίωσαν η µητέρα και ο πατέρας της στις καταθέσεις που έδωσαν στην Αστυνοµία. «Προς το παρόν, η περίπτωση αντιµετωπίζεται ως απλή εξαφάνιση. Παραδώσαµε την 27χρονη στους γονείς της µετά τη δήλωση εξαφάνισης που είχαν κάνει και δεν ερευνήσαµε πώς βρέθηκε στο Λουτράκι και πού βρήκε αυτά τα χρήµατα. Ωστόσο, µετά τις καταθέσεις που θα δώσουν όλοι, ο φάκελος θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα και η υπόθεση ίσως πάρει νέα τροπή», αναφέρει στην εφημερίδα αξιωµατικός της Αστυνοµίας.