Latest News

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Η γυμνάστρια που… έκλεψε την καρδιά του Παπανδρέου (ΦΩΤΟ)


Έχει περάσει πολύς καιρός από τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στην Ολλανδέζα γυμνάστρια που έχει κλέψει την καρδιά του...
 Γιώργου Παπανδρέου.
Μάλιστα, είχε γραφτεί ότι η γυναίκα που τον οδήγησε στο χωρισμό με την Άντα Παπανδρέου είναι μεγαλύτερή του, γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στη Σκιάθο και ότι έχει κλέψει την καρδιά του πρώην πρωθυπουργού.
Η εφημερίδα Spirto δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες της γυναίκας αυτής και αποκαλύπτει το όνομά της αλλά και πληροφορίες για τη ζωή της.
Πρόκειται για την Γουέντι Κόνελι, η οποία διανύει την πέμπτη  δεκαετία της ζωής της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι και εκείνη χωρισμένη, χωρίς να έχει πάρει διαζύγιο με τον σύζυγό της (όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου) και έχει δυο παιδιά.
koneli

koneli-3
Λέγεται πως η γνωριμία τους με τον κ.Παπανδρέου έγινε όταν εκείνος ετοιμαζόταν για το αγαπημένο του σπορ, το κανό και εκείνη έκανε τζόκινγκ.
Όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό άνθρωπο, αρκετά επικοινωνιακό και γοητευτικό.
Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει γνωρίσει την Κόνελι στην κόρη του Μαργαρίτα, η οποία επίσης βρίσκεται στη Σκιάθο, καθώς και ότι οι τρεις τους έφαγαν σε ταβέρνα του νησιού.
Το δημοσίευμα, πάντως, αναφέρει ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι ιδιαίτερα ζεστός στο να προχωρήσει στο τρίτο στεφάνι…
Koneli-1