Latest News

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Η 20χρονη φοιτήτρια αποκαλύπτει τις «πικάντικες» λεπτομέρειες της... καυτής βραδιάς της με τον Μπολτ (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ο απόλυτος σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ «έριξε» μια Βραζιλιάνα 20χρονη φοιτήτρια στο κρεβάτι, δείχνοντάς της τους...
κοιλιακούς του και κάνοντας για αυτήν την διάσημη πόζα του, όπως αποκαλύπτει η Daily mail.
H Jady Duarte αποκάλυψε πως ο Τζαμαϊκανός σταρ τις ζήτησε να κάνουν σεξ μέσω της εφαρμογής του Google Translate! Την έβαλε κρυφά μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό κάτω από την μύτη της ασφάλειας, και μετά επέμενε να βάλουν το τραγούδι «Work» της Ριάννα καθώς έκαναν έρωτα στο μονό κρεβάτι του.
Και παρόλο που είναι ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, η Duarte, δήλωσε πως η «εμπειρία» της στο κρεβάτι έμοιαζε περισσότερο με μαραθώνιο παρά με σπριντ.
Η Duarte ήταν στο κλαμπ All in τις πρωινές ώρες της Κυριακής στο Ρίο, όταν άρχισε να ακούγεται ότι ο διάσημος σπρίντερ είχε φτάσει για να γιορτάσει τα τριακοστά γενέθλιά του.
Καθώς η Duarte χόρευε στο μαγαζί, ο Μπολτ πλησίαζε όλο και περισσότερο σε αυτήν και τους φίλους της.
«Ήταν μπροστά μας και ξαφνικά σήκωσε την μπλούζα του και μας έδειξε τους κοιλιακούς του» αποκάλυψε η Duarte.
«Δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Απλά έπρεπε να τα πιάσω και να το ακουμπήσω».
«Έδινα τόση μεγάλη σημασία στους κοιλιακούς, ωστόσο, που στην αρχή δεν κατάλαβα ότι ήταν ο Μπολτ».
Καθώς η βραδιά πλησίαζε προς το τέλος, ο Τζαμαϊκανός έστειλε έναν σωματοφύλακά του για να «καλέσει» την Duarte.
«Ο σωματοφύλακας είπε πως ο Μπολτ θέλει να έρθεις μαζί του. Δεν πήγα στην αρχή γιατί το έπαιζα δύσκολη. Οι περισσότερες κοπέλες θα πήγαιναν αμέσως αλλά εγώ ήθελα να τον κάνει να δουλέψει».  
«Όταν περίμενα στην ουρά για ένα ταξί έστειλε και πάλι τον σωματοφύλακα. Εκείνος είπε ‘γιατί δεν τον ακολουθείς; Πρόκειται για τον Γιουσέιν Μπολτ’».
«Τελικά, περιμέναμε στην ουρά για ένα ταξί όταν μου χαμογέλασε και έκανε την διάσημη πόζα του. Τότε είναι που αποφάσισα ότι είναι η ώρα να ενδώσω. Με έβαλε μέσα στο ταξί και μου έδωσε ένα απίστευτο φιλί».
Η Duarte δήλωσε πως πήγαν στο Ολυμπιακό Χωριό, όπου πέρασαν την ασφάλεια και μπήκαν μέσα στο δωμάτιο του Μπολτ.
«Κυρίως ψιλοκουβεντιάζαμε και μου είπε πόσο όμορφη είμαι», δήλωσε η 20χρονη φοιτήτρια. «Χρησιμοποιούσαμε την Google, αλλά δεν χρειαζόμουν έναν μεταφραστή για να καταλάβω ότι ήθελε σεξ. Έπαιξε το κομμάτι της Ριάνα 'Work'.. Νομίζω ότι του αρέσει να το ακούει όταν κάνει σεξ».
«Ήταν πολύ παθιασμένο και καυτό. Έχει το κορμί ενός πρωταθλητή παρόλο που τα αντρικά του μέρη δεν ταιριάζουν – είναι σαν ενός κανονικού τύπου. Περίμενα να είναι γρήγορος, αλλά στην πραγματικότητα ήταν το πιο αργό σεξ που είχα ποτέ. Το κάναμε  για περίπου 40 λεπτά και μετά ξεκουράστηκε για 2 λεπτά μέχρι να το ξανακάνουμε. Ήταν σίγουρα γρήγορος στο να επανέλθει αλλά δεν κάναμε έρωτα για τρίτη φορά».
Η Duarte είπε πως οι δυο τους έβγαλαν selfies, άραξαν στο κρεβάτι και άκουσαν μουσική μέχρι τις 9 το πρωί, όταν ο Μπολτ τις έδωσε ένα σημείωμα με 100 ευρώ για να πάρει ένα ταξί.
Παρόλο που το νόμισμα είναι σχεδόν άγνωστο και δεν χρησιμοποιείται καθόλου στην Βραζιλία, ο οδηγός του ταξί δέχτηκε τα λεφτά.
Ο Μπολτ δεν της έδωσε τον αριθμό του αλλά υποσχέθηκε να την πάρει τηλέφωνο για να κανονίσουν ένα δεύτερο ραντεβού κατά την διάρκεια ων Παραολυμπιακών, που ξεκινάνε στις 7 Σεπτεμβρίου.
Το ίδιο βράδυ που έγιναν τα παρπάνω με την Duarte ο Μπολτ εθεάθη να χωρεύει έξαλλα με μια γυναίκα και να φιλάει μια δεύτερη μέσα στο κλαμπ.
Εντωμεταξύ, ο αθλητής, έχει μια μακρόχρονη σχέση με την 26χρονη Kasi Bennett, αλλά δεν έχει κάνει και μεγάλες προσπάθειες για να κρύψει την αδυναμία του στο ωραίο φύλο.