Latest News

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Σε ελληνικά χέρια η θρυλική έπαυλη του Playboy


Η θρυλική έπαυλη του Playboy, η οποία έχει φιλοξενήσει χιλιάδες διασημότητες των ΗΠΑ ανά τα χρόνια, περνάει στα χέρια του ενός γνωστού της, συγκεκριμένα...
του γείτονα.
Ο, ελληνικής καταγωγής, Daren Metropoulos αγόρασε τη διπλανή έπαυλη το 2009 από τον Χέφνερ έναντι 18 εκατ. δολαρίων και σύμφωνα με το WSJ έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο για την αγορά της έπαυλης του Playboy.
Εξέδωσε μια δήλωση στην οποία αναφέρει πως «η κληρονομιά του οικήματος υπερβαίνει κατά πολύ τη διασημότητα του. Είναι ένα πραγματικό προνόμιο να έχω την τιμή να είμαι ο διαχειριστής μιας τέτοιας περιουσίας».
O Metropoulos αρνήθηκε να αποκαλύψει την τιμή αγοράς της έπαυλης του Playboy αλλά δυο διαφορετικά μεσιτικά γραφεία των ΗΠΑ υπολόγισαν την τιμή σε περίπου 200 εκατ. δολάρια.
Η έπαυλη του Playboy χτίστηκε το 1971 και κόστισε 1,05 εκατ. δολάρια. Ήταν επί δεκαετίες το σπίτι του ιδρυτή του Playboy, του Χιού Χέφνερ. Η έπαυλη διαθέτει 29 δωμάτια, 12 υπνοδωμάτια, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα καθώς και άδεια λειτουργίας ως ζωολογικός κήπος, κάτι που διαθέτουν ελάχιστα σπίτια στο Λος Άντζελες.