Latest News

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Καρτέρι θανάτου στα Εξάρχεια - Κουκουλοφόροι εκτέλεσαν ποινικό


Πυρ εναντίον 35χρονου άνδρα άνοιξαν πριν από λίγο δύο άγνωστοι στην πλατεία...
των Εξαρχείων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους πυροβόλησαν ένα πολίτη, με την κατάστασή του να κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή.  
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11.30 το πρωί στον πεζόδρομο της οδού Θεμιστοκλέου, εκατό μέτρα πάνω από την πλατεία Εξαρχείων.   Στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο.Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και τελικά εξέπνευσε δύο ώρες αργότερα. 
Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης
Οι εκτελεστές πυροβόλησαν τουλάχιστον 6 φορές, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν σοβαρά τον άνδρα, που είναι περίπου 35 ετών. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα τους και το πυροβόλησαν μόλις έβγαινε από πολυκατοικία στην οδό Θεμιστοκλέους 88.
Στη σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ένα ασθενοφόρο που μετέφερε το θύμα της επίθεσης στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Ο τραυματίας είναι αλλοδαπός, ενώ τα μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο είναι δρακόντεια. Ακόμα και οι νοσηλευτές που μπαίνουν στο δωμάτιο του ελέγχονται από αστυνομικούς.
Αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα στο λογαριασμών ατόμων που εμπλέκονται σε εμπόριο ναρκωτικών. Ο τραυματίας, μάλιστα, είναι γνωστός ποινικός στην ΕΛ.ΑΣ. και στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε διάφορες υποθέσεις, μεταξύ άλλων και για μαχαιρώματα.