Latest News

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Μακελειό με θύμα τον Κύπριο "βασιλιά" του στοιχήματος που είχε γλιτώσει πριν 4 χρόνια στην Αγία Νάπα!


Τετραπλό φονικό σημειώθηκε  στην πολυσύχναστη λεωφόρο Nissi Beach, στην Αγία Νάπα, αργά το βράδυ...
της Πέμπτης, ακριβώς στην επέτειο του πενταπλού φόνου που είχε διαπραχθεί στις 23 Ιουνίου του 2012 με κεντρικό στόχο, το ίδιο πρόσωπο, τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, ο οποίος αυτή τη φορά δεν γλίτωσε.

Ο Καλοψιδιώτης, γνωστός «άνθρωπος της νύχτας» και" βασιλιά του στοιχήματος" του οποίου ο πατέρας είχε επίσης δολοφονηθεί, πριν από δύο χρόνια, στις 20 Ιουνίου 2014, έπεσε νεκρός από τα πυρά δύο κουκουλοφόρων. Δολοφονήθηκαν επίσης ένας αστυνομικός μαζί με τη σύζυγο του που τον συνόδευαν και ο ένας εκ των δύο εκτελεστών, μετά από ανταλλαγή πυρών με τους φρουρούς του Καλοψιδιώτη.
Οι δράστες φέρεται να είχαν σταθμεύσει το όχημα τους στο πίσω μέρος εστιατορίου, ακολούθως προχώρησαν προς το μέρος όπου κάθονταν τα τρία θύματα και άνοιξαν πυρ.
Από τα πυρά τους έπεσαν νεκρός ο επιχειρηματίας και το ανδρόγυνο, το οποίο μάλιστα είχε μαζί του και τα δύο ανήλικα παιδιά του, τα οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.
Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, συνεπεία των οποίων έπεσε νεκρός ο ένας εκ των δύο εκτελεστών – ο οποίος είναι αλλοδαπός και μάλλον εκτελούσε «συμβόλαιο θανάτου» – και τραυματίστηκε ο δεύτερος, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει της σκηνής με άλλο αυτοκίνητο που τον περίμενε πιο κάτω.
Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έσπευσαν στην περιοχή.
Οι μαφιόζικες εκτελέσεις στο κέντρο της Αγίας Νάπας προκάλεσαν τεράστια αναστάτωση στο τουριστικό θέρετρο που αυτή την εποχή κατακλύζεται από ξένους επισκέπτες.
Στο πενταπλό φονικό του 2012 με στόχο πάλι τον Φάνο Καλοψιδιώτη είχαν σκοτωθεί πέντε άτομα που εργαζόντουσαν ως φρουροί του. Οι δράστες εκείνης της εγκληματικής ενέργειας – πληρωμένοι δολοφόνοι – είχαν έρθει ειδικά από την Ελλάδα για τη διάπραξη του φόνου. 
Σημειώνεται ότι ο προηγούμενος πληρωμένος δολοφόνος που φέρεται ότι είχε δολοφονήσει και τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια είναι φυλακισμένος στην Κύπρο καταδικασμένος πέντε φορές σε ισόβια για τις πέντε δολοφονίες.