Latest News

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Τόμας Πρωτόπαπας : Αδημοσίευτες φωτογραφίες μετά τον άδικο χαμό του στα 25 του (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του νεαρού ηθοποιού, το περιοδικό Down Town Κύπρου δημοσιεύει την τελευταία συνέντευξη του που πραγματοποιήθηκε  μία μέρα πριν το μοιραίο πρωινό στην...
Αττική οδό.
Ο Τόμας Πρωτόπαπας που η είδηση του τροχαίου, στο οποίο ενεπλάκη  στις 29 Μαρτίου  2013 συγκλόνισε ολόκληρη την χώρα , φίλοι κάθε ηλικίας προσεύχονταν επί 66 μέρες  που ήταν στην εντατική να τα καταφέρει.
Όταν κατέληξε τελικά στις 21 Μαΐου μετά από μια σκληρή μάχη, φίλοι, γνωστοί και συγγενείς βυθίστηκαν στο πένθος.
Επί ποδός και τα social media που ακόμη και σήμερα τα fan page του ηθοποιού, είναι ενεργά και κάνουν λόγο για την απώλεια που παραμένει ανεξίτηλη .
Τρία χρόνια μετά το μοιραίο, ο κολλητός του φίλος και δημοσιογράφος, Γιώργος Πράσινος φέρνει στην δημοσιότητα την συνέντευξη του ενώ η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη, ξαναζωντανεύει με τον φακό της το χαμόγελο του.
Διαβάζοντας την συνέντευξη του Τόμας, καταλαβαίνεις  την θετική πλευρά και αισιοδοξία ενός 25χρονου αγοριού που είδε τα όνειρα του να εξατμίζονται μέσα σε λίγα λεπτά ...
«Σαν Τόμας θεωρώ ότι όταν έχεις τα φώτα πάνω σου -λόγω επαγγέλματος- έχεις δυο δρόμους να ακολουθήσεις: είτε το βλέπεις εγωιστικά και κοιτάς μόνο το συμφέρον σου, είτε χρησιμοποιείς αυτή τη δύναμη που έχεις για να δώσεις το καλό παράδειγμα, ευελπιστώντας ότι έστω και ένας θα σε μιμηθεί».
Είχε πει ο αξέχαστος ηθοποιός, ενώ  σε άλλο σημείο της συνέντευξης επισήμαινε τις ελπίδες και τα θέλω του: «Αν δεν έχουμε αισιοδοξία, να τα παρατήσουμε όλα να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο και να περιμένουμε τον θάνατό μας. Η θετική μας σκέψη, η αισιοδοξία, η ελπίδα είναι αυτό που μας δίνει την ώθηση να κάνουμε πράγματα, ελπίζοντας πάντα για το καλύτερο. Ελπίζοντας και ενεργώντας για το καλύτερο...»