Latest News

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κοιμήθηκε "στον αέρα" σε παράθυρο του ΣΚΑΪ! Η διευκρίνιση του δημοσιογράφου Σπύρου Μάλλη(βίντεο)

Ο εξαιρετικός δημοσιογράφος, παρουσιαστής της εκπομπής Σπύρος Μάλλης συντονίζει τη συζήτηση και οι καλεσμένοι τοποθετούνται, εκτός από έναν ο οποίος… κοιμάται. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Το περιστατικό κατεγράφη στον τηλεοπτικό αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ «Σαββατοκύριακο με Δράση», όταν ο καλεσμένος της εκπομπής, καθηγητής Κώστας Βεργόπουλος, σε ζωντανή σύνδεση από τη Γαλλία, όπου βρίσκεται, δεν άντεξε και κοιμήθηκε.
Τι διευκρίνισε πριν από λίγο ο Σπύρος Μάλλης στο Facebook

"Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους:
Με τον καθηγητη Βεργοπουλο Kostas Vergopoulos συνδεομαστε μεσω skype απο το Παρισι οπου ζει και εργαζεται. Αυτο και μονο καθιστα δυσκολη την επικοινωνια για εναν ανθρωπο που δεν εχει τη σχετικη εξοικειωση, ωστε να τηρει αυστηρα τους τηλεοπτικους κανονες (λες και αυτοι που τους τηρουν...). Συνεπως δεν μπορουσε να δει τους υπολοιπους συμμετεχοντες και το στουντιο και επιπλεον, μια οσφυαλγια τον εμποδιζει να καθεται οπως ισως και ο ιδιος θα ηθελε.
Το εαν "κοιμηθηκε" ή οχι, μπορει ευκολα να γινει αντιληπτο απο το γεγονος οτι απαντα και σχολιαζει τα οσα ειπωθηκαν κατα το χρονο που υποτιθεται πως "κοιμοταν"...
Οποιος παρακολουθει την εκπομπη, γνωριζει οτι επιδιωκω να εχω τακτικη επικοινωνια μαζι του, καθως οι αποψεις του, ειτε κανεις συμφωνει ειτε διαφωνει, παρουσιαζουν -κατα την αποψη μου φυσικα- ενδιαφερον. Και ασφαλως με τιμα η συμμετοχη του.
Παρολα αυτα, επειδη οι εποχες που ζουμε ειναι δυσκολες και το χαμογελο δυσευρετο, νομιζω πως και ο ιδιος δεν εχει προβλημα με τη σατιρα. Το αντιθετο... Απλως, για την αποκατασταση της αληθειας..."