Latest News

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Απάντηση του εκδότη Ν. Καραμανλή στις συκοφαντίες του Π. Καμμένου


Επενδύει στον εφήμερο εντυπωσιασμό και «ποντάρει» στον ανέξοδο λαϊκισμό. Έχει αναγάγει σε τέχνη προσωπικής πολιτικής επιβίωσης την...
εύκολη υπερβολή, τη φθηνή συκοφαντία, την αναπόδεικτη κατηγορία, τη γοερή ασυνέπεια. 
Με μετέωρους «συνειρμούς» και λογικές «ακροβασίες», «καταγγέλλει», «κατηγορεί» και ανενδοίαστα σπιλώνει. Πρόσωπα, υπολήψεις, φορείς, θεσμούς.  Πρόκειται γα τον κ. Πάνο Καμμένο, πρόεδρο των ΑΝΕΛ, υπουργό Εθνικής Άμυνας, «πρωταγωνιστή» πάλι  με (κατά συρροήν) συκοφαντίες και κατά του Νίκου Καραμανλή, προέδρου του Ομίλου NK Media Group κατά την εκτός ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή την περασμένη Τρίτη.
Προσκομίζοντας,  όπως  είπε… δώρο στους βουλευτές,  «αποκάλυψε» ότι είδε τον εκδότη Νίκο Καραμανλή να μπαίνει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού!  Μιλάμε για… φοβερή  «αποκάλυψη», όταν αναφερόμαστε σε δημοσιογραφική επίσκεψη εκδότη  εφημερίδας στα γραφεία  κόμματος . Πάλι καλά πάντως πως δεν…. αποκάλυψε και  τις επισκέψεις που  έκανε προσφάτως σε γραφεία εφημερίδων, μεταξύ των οποίων και συμπολιτευόμενων  και ο Κυρ. Μητσοτάκης.  Αλλά για να προσδώσει… μυστήριο στην , όπως είπε «επίσκεψη» του κ. Καραμανλή στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας  διευκρίνισε ο κ. Καμμένος: «τον είδα μαζί με τον Μαυρίκο και τον Μουσσά».
Πέραν του ότι  ο κ. Καραμανλής  ουδέποτε επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΔ  μαζί με άλλους και δη με τους δύο προαναφερθέντες δημοσιογράφους, δεν είχε και δεν έχει σχέση με το  «κύκλωμα».
Ο κ. Καμμένος  φαίνεται πάντως πως έχει …απωθημένα, γι αυτό και οι συκοφαντίες του είναι κατά συρροήν. Τον Σεπτέμβριο του 2014 κατά την διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης   χωρίς να προκληθεί και  απαντώντας σε άσχετη ,με το θέμα, ερώτηση δημοσιογράφου, είπε με ύφος …μεγατόνων ότι  ο Νίκος Καραμανλής  τον… «εκβίαζε». Έτσι , χωρίς …λόγο, δίχως λεπτομέρειες, που , πότε, πως , γιατί. Φυσικά και του υπεβλήθη μήνυση, αλλά και αγωγή, οι οποίες  θα εκδικασθούν το Φθινόπωρο.
Υ.Γ. Ο κ. Καμμένος στο παρελθόν, μη αντέχοντας την κριτική,  είχε ενοχληθεί από δημοσιεύματα της εφημερίδας  ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ  και των site PARASKHNIO.gr  και KARFITSA.gr, τα οποία ο ίδιος  είχε  χαρακτηρίσει  «επικριτικά»  και ίσως για τον λόγο αυτό  έρχεται και επανέρχεται με …αποκαλύψεις.  Να του επισημάνουμε όμως ότι  οι αόριστες, ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές του στο πρόσωπο του εκδότη  Ν. Καραμανλή αποδεικνύουν τον διαφανή τρόπο λειτουργίας μας και ενισχύει την προσπάθειά μας για ανεξάρτητη και αντικειμενική ενημέρωση.
Υ.Γ 2. Το Σάββατο 02/03 στην εφημερίδα Παρασκήνιο διαβάστε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον κ. Π. Καμμένο
Το «Π» και το PARASKHNIO.gr