Latest News

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Τελευταίο αντίο στον Μάκη Ψωμιάδη – Στεφάνι έστειλαν ΑΕΚ και Μελισσανίδης (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Το τελευταίο αντίο στον Μάκη Ψωμιάδη είπαν συγγενείς και φίλοι στο νεκροταφείο του...
Κόκκινου Μύλου.
Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, τα παιδιά του Σταύρος και Χριστίνα, ο γαμπρός του Γιάννης Μπουρούσης και ο αδερφός του.
Ο Μάκης Ψωμιάδης, ο "Μάκαρος", ο "Big Mac" ή ο "Αγαπούλας", έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα των Θεοφανείων, προδομένος από την καρδιά του. Τον βρήκε πεσμένο στο πάτωμα του σπιτιού του, ο γιος Σταύρος και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο. Ήταν όμως αργά, αφού όταν έφτασαν στο νοσοκομείο Ελπίς, οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.


Η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 13:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 14:00 με αρκετό κόσμο από τον χώρο του αθλητισμού να παρευρίσκεται για να αποχαιρετήσει τον γνωστό παράγοντα.
Στην εκκλησία βρέθηκαν, εκτός από τον γαμπρό του Γιάννη Μπουρούση, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Γιάννης Φιλίππου, ο Μανώλης Παπαμακάριος και o Γιάννης Κομπότης.
Στη μνήμη του Μάκη Ψωμιάδη κατέθεσαν στεφάνια ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Πατρίκ Κομνηνός, η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οικογένεια Αναστασίας Βαρδινογιάννη, η οικογένεια Γιαννακόπουλου, ο Μάκης Γιαννουσάκης και πολλοί άλλοι.