Latest News

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Αυτό είναι το υπόγειο που δολοφονήθηκε η Άννυ – Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τη γειτονιά [βίντεο]

anny eksafanisi spiti-750Σοκαρισμένη η Ελλάδα παρακολουθεί τις φρικιαστικές λεπτομέρειες για το πώς το 4χρονο αγγελούδι έχασε τη ζωή του από τον ίδιο του τον πατέρα, μέσα στο υπόγειο διαμέρισμα στη Μιχαήλ Βόδα...
στη Λιοσίων. 
Στον εισαγγελέα για εκτέλεση εντάλματος οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 27χρονος παιδοκτόνος από τη Βουλγαρία, ο οποίος στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί σχετικά με την υπόθεση της μικρής Άννυ.
Ο κατηγορούμενος αποδοκιμάστηκε έντονα από παρευρισκόμενους και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών που τον συνόδευαν, προκειμένου να μην τον λιντσάρουν.
Η μητέρα της Άννυ δήλωσε την «εξαφάνιση» στις 24 Απριλίου, αν και το παιδί είχε «χαθεί» στις 21 Απριλίου. Μέχρι τότε, οι δύο γονείς και το κοριτσάκι  έμεναν στο υπόγειο διαμέρισμα ενός άλλου Βούλγαρου,  το οποίο εγκατέλειψαν αμέσως μετά την φερόμενη ημερομηνία εξαφάνισή της.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 27χρονος ναρκομανής Βούλγαρος σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε σε μία κατσαρόλα την κόρη του. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι έβαλε μέσα πατάτες και κρεμμύδια προκειμένου να φαίνεται σαν φαγητό όταν θα πεταχτεί στα σκουπίδια!  Τις προηγούμενες ημέρες, την περίοδο του Πάσχα, από το υπόγειο ακουγόταν συνεχώς τα κλάμματα και οι σπαρακτικές φωνές του παιδιού.
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μιας γειτόνισσας η οποία περιγράφει την Άννυ ως ένα γλυκύτατο κοριτσάκι που αγαπούσε τον μπαμπά του και τους δύο γονείς ως εντελώς ακατάλληλους για να φροντίσουν το μικρό τους παιδί.
«Μόνο μια φορά την είδαμε, την έβγαλε έξω για να μας την δείξει επειδή εμείς ανησυχήσαμε καθώς γινόταν μεγάλος καυγάς και θέλαμε να καλέσουμε την αστυνομία. Το έφερε από τον ύπνο και το κρατούσε αγκαλιά και μου φάνηκε σαν αγγελουδάκι» περιγράφει συγκλονισμένη η γυναίκα.
«Το παιδάκι το άκουσα μια μέρα από το ασανσέρ που έλεγε τόσο γλυκά «μπαμπά, μπαμπά» που με συγκίνησε πραγματικά και σκέφτηκα: αυτός ο άνθρωπος έχει παιδί;»
Η δολοφονία τοποθετείται χρονικά στις 19-20 Απριλίου. Η μητέρα της Άννυ εκείνη την περίοδο βρισκόταν στη Γερμανία και είχε αφήσει το παιδί με τον πατέρα του. Το πρωί και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.