Latest News

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Το μεγάλο παράπονο της Ελπίδας Παντελάκη


Ένα παράπονο έκανε η δημοτική σύμβουλος Ελπίδα Παντελάκη στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...
του Πειραιά.
Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ στο δήμο Πειραιά παρενέβη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για να ενημερώσει τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη ότι το "Κανάλι 1" έχει διακόψει την απευθείας μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Έτσι, όπως είπε, οι δημότες δεν θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις απόψεις των παρατάξεων, αλλά ούτε και του δημάρχου που θα απαντούσε εκείνη την στιγμή σε όσα θέματα είχαν τεθεί προ-ημερησία. 
Ο δήμαρχος δήλωσε ότι δεν γνώριζε αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο και τόνισε πως δεν έχει δοθεί ανάλογη εντολή, καθώς δεν θα ακουστούν όσα πρόκειται να πει και ο ίδιος. 
Τη διακοπή της μετάδοσης επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και η Μαρία Σταθάκη, την οποία προφανώς ενημέρωσε κάποιος σύντροφος.
Πάντως, η μετάδοση της συνεδρίασης γίνονταν κανονικά μέσω web tv -έστω και με κάποιες διακοπές στον ήχο-αλλά όχι και από το δημοτικό ραδιόφωνο το οποίο από ένα σημείο και μετά συνέχισε το πρόγραμμα του στα ερτζιανά.  
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί ένα ραδιόφωνο, ακόμα και δημοτικό, να μεταδώσει απευθείας όλη τη συνεδρίαση που μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες.
Άλλωστε, νομίζουμε πως κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε ποτέ στο δημοτικό ραδιόφωνο, αφού όποιος θέλει να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση μπορεί να το κάνει μέσω της web tv...