Latest News

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Δέκα χρόνια χωρίς τον Βλάσση Μπονάτσο [ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ]


vlassis-mponatsos-570


Σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια η αιφνίδια είδηση του θανάτου του συγκλόνισε το πανελλήνιο, όχι μόνο για την πληθωρική προσωπικότητα του, αλλά και γιατί έσβησε νωρίς, έτσι...
ξαφνικά.

Πολυπράγμων, με ευρηματικό χιούμορ, αστείρευτο ταλέντο, ασυμβίβαστος, ροκάς μα πάνω απ' όλα αληθινός ο Βλάσσης Μπονάτσος κατάφερνε να μαγνητίσει το τηλεοπτικό κοινό με την ίδια ευκολία που μάγευε το συνομιλητή του, με μια φύση ανήσυχη που είχε την ατάκα και το πείραγμα, ως σήμα κατατεθέν.
Ο Βλάσσης, ο ηθοποιός , ο παρουσιαστής, ο performer γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 1949.  Γιος δικαστικού και καθηγήτριας πιάνου, σπούδασε υποκριτική στο Λονδίνο. Ξεκίνησε την καριέρα του δημιουργώντας το μουσικό ροκ συγκρότημα Πελόμα Μποκιού, στις αρχές της δεκαετίας του 1970, που απογειώθηκε με το θρυλικό τραγούδι «Γαρύφαλλε-Γαρύφαλλε».
Πρωταγωνίστησε στην θρυλική θεατρική παράσταση «Εβίτα» στις αρχές της δεκαετίας του 1980 με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο Βλάσσης Μπονάτσος υποδύθηκε τον Τσε. Έπαιξε μαζί της και την περίοδο 1983-1984 στην παράσταση Βίκτωρ Βικτώρια.
Με την Βουγιουκλάκη, εκτός από επαγγελματική, η σχέση του ήταν προσωπική και σταθμός στη ζωή του. Για περίπου 5 χρόνια έζησαν ένα μεγάλο έρωτα και όταν τελείωσε, οι δύο τους παρέμειναν καλοί φίλοι, μιλώντας με σεβασμό κι εκτίμηση ο ένας για τον άλλο.
aliki-vougiouklaki-vlassis-mponatsos-taxydromos-570
Ο Βλάσσης έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός  στο κοινό με την παρουσία του στη μικρή οθόνη . Παρουσίασε τηλεπαιχνίδια, ενώ πολύ συχνά τον καλούσαν ως guest σε εκπομπές λόγου και σήριαλ.
Οι Απαράδεκτοι στο Mega ήταν ορόσημο στην τηλεοπτική του υπόσταση για να ακολουθήσει το  Vlass back στον ΣΚΑΙ, το Άλλα κόλπα στο Mega, το Με φόρα στον ΑΝΤ1, το Να η ευκαιρία στο Mega, τα οποία «απογείωσαν» το  άστρο του... γιατί ο Βλάσσης είχε τηλεοπτικό άστρο και όχι μόνο, το οποίο τον έκανε εξαιρετικά δημοφιλή!