Latest News

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Αναβλήθηκε η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη για το χαστούκι στη Κανέλλη και την επίθεση στη Δούρου


Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται σήμερα ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης προκειμένου να λογοδοτήσει για το περίφημο χαστούκι κατά της Λιάνας Κανέλη αλλά και την επίθεση στη Ρένα Δούρου σε βάρος...
της οποίας εκσφενδόνισε ένα ποτήρι νερό, στη διάρκεια της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη έχει ασκηθεί, αυτεπάγγελτη, ποινική δίωξη για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, πάντως, μετά το επεισόδιο είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος των δυο γυναικών μιλώντας για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.



Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί σήμερα και ο Γιώργος Παπαδάκης, με αφορμή το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Καννέλη στον «αέρα» της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής έχει κληθεί από τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς του ασκήθηκε ποινική δίωξη που μετά από προκαταρκτική εξέταση την οποία είχε διατάξει παρεμβαίνοντας αυτεπάγγελτα η τότε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ελένη Ράικου.


@ Τελικά η δίκη αναβλήθηκε για τις 12 Δεκεμβρίου λόγω στάση εργασίας των υπαλλήλων στα ποινικά δικαστήρια.