Latest News

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Μάνη: Tους σκότωσαν 19χρονοι για 800 ευρώ!

Μάνη: Παραδόθηκε και ο δεύτερος δράστης του διπλού φονικού,νεκροί για 800 ευρώΠαραδόθηκε στις αρχές τις πρώτες πρωινές ώρες και ο δεύτερος καταζητούμενος 19χρονος για το διπλό φονικό...
της Μάνης
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία», οι Αρχές  βρίσκονται στα ίχνη ακόμα πέντε ατόμων που φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση.

Όπως προέκυψε μετά και τη σύλληψη του πρώτου φερόμενου ως δράστη, ο οποίος ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση, η δολοφονία του 25χρονου και του 26χρονου έγινε λόγω οικονομικής διαφοράς με τους 19χρονους, που τους είχαν δώσει 800 ευρώ για την προμήθεια αναβολικών ουσιών.

Οι Αρχές εντόπισαν και την κυνηγετική καραμπίνα με την οποία πυροβολήθηκαν σχεδόν εξ επαφής οι δύο νεαροί, πριν τους πετάξουν στη χαράδρα, στην περιοχή ανάμεσα σε Καρδαμύλη και Καλαμάτα. Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, οι δυο άτυχοι νεαροί βασανίστηκαν άγρια πριν δολοφονηθούν με απανωτούς πυροβολισμούς και αφού είχαν αναγκαστεί πρώτα να γονατίσουν!

Το πρωί οι δύο 19χρονοι κατηγορούμενοι για τη διπλή δολοφονία οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Εγκλημα με πρωτοφανή αγριότητα
Το μοιραίο βράδυ φαίνεται πως οι Κωνσταντίνος Σγούρος και Γιάννης Κομμάτης είχαν προκαθορισμένο ραντεβού με τον 19χρονο και τον συνεργό του για να επιλυθεί πιθανότατα η οικονομική διαφορά, ωστόσο, οι δράστες είχαν στήσει ένα καρτέρι θανάτου στο οποίο ξυλοκόπησαν, βασάνισαν και γάζωσαν με σφαίρες τους άτυχους νέους.
Από τη στιγμή, μάλιστα, που εντοπίστηκαν οι σοροί των δύο φίλων οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στον τόπο έκαναν λόγο για έγκλημα με πρωτοφανή βαρβαρότητα.
Τα δύο θύματα φέρουν εμφανή σημάδια βασανισμού, ενώ, ξυλοκοπήθηκαν άγρια προτού δολοφονηθούν με κυνηγετική καραμπίνα. Ωστόσο, εκείνο που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση είναι το γεγονός πως ο 26χρονος και ο 25χρονος φέρουν πολλά τραύματα από σφαίρες, στα πόδια, στο σώμα και στο κεφάλι.
Μάλιστα, στα σώματά τους έχουν και εγκαύματα από τα πυρά, κάτι που σημαίνει πως πυροβολήθηκαν από πολύ κοντινή απόσταση, ακόμη και από τα πέντε εκατοστά.
Αλλωστε, το γεγονός της αγριότητας του εγκλήματος, δεδομένης και της σωματοδομής των θυμάτων, οδηγεί την Αστυνομία στο συμπέρασμα ότι οι δύο βασικοί ύποπτοι δεν ήταν μόνοι τους στην ενέδρα.
Μόλις τα δύο θύματα ξεψύχησαν οι δολοφόνοι πέταξαν την μοτοσικλέτα τους και μετέφεραν τις σορούς με φορτηγάκι για να τις πετάξουν στο σημείο όπου και εντοπίστηκαν. Σημειωτέον, πως, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, σε εκείνο το μέρος οι ντόπιοι πετούν νεκρά ζώα και, συνεπώς, οι δράστες πρέπει να ήξεραν πως αυτή η περιοχή ήταν η καλύτερη για να κρύψουν τα πτώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο νεαροί έφυγαν γύρω στη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας από το κλαμπ που διασκέδαζαν μαζί με τις κοπέλες τους στην Καρδαμύλη λέγοντάς τους «πάμε σε μια δουλειά».
Μια ώρα αργότερα, γύρω στις 2 τη νύχτα ο Γιάννης Κομμάτης τηλεφώνησε στη φίλη του και της είπε ότι θα αργήσουν. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχαν τα δύο παιδιά. Εκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν και το μεσημέρι της επόμενης ημέρας δηλώθηκε η εξαφάνισή τους.
Αμέσως κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής αλλά και της ΕΜΑΚ άρχισαν έρευνες σε συγκεκριμένη περιοχή με βάση το στίγμα που έδιναν τα κινητά τηλέφωνα των δύο νεαρών τα οποία στο μεταξύ είχαν απενεργοποιηθεί.
Λίγο πριν σουρουπώσει, το βράδυ της Τρίτης, τελικά, εντοπίστηκαν άγρια δολοφονημένοι κάτω από μια γέφυρα σε χαράδρα βάθους οκτώ μέτρων στην περιοχή Κάμπος της δυτικής Μάνης.



Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση αναμένεται να δοθούν εντός της ημέρας από τις Αρχές της Καλαμάτας.