Latest News

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αυτά είναι τα προεκλογικά έργα του δημάρχου...

Χωρίς καμία δέσμευση για την υλοποίηση τους, αλλά και χωρίς εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, είναι τα προεκλογικά έργα που εξαγγέλει ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, 100 ημέρες πριν ολοκληρωθεί η ...
θητεία του. 
 Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το "Λιμάνι της Αγωνίας" το οποίο λίγο πριν ανακοινωθεί κι επισήμως η υποψηφιότητα Δρίτσα ασκεί κριτική στις προεκλογικές εξαγγελίες του γαλάζιου δημάρχου. 
Στην ανακοίνωση σημειώνεται μεταξύ άλλων τα εξής¨ 
 "Με ανακοινώσεις περί μεγάλων έργων άρχισε την προεκλογική καμπάνια του ο Δήμαρχος Πειραιά. Συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά και έθεσαν, κατά τα λεγόμενα σε δηλώσεις του δημάρχου, επί τάπητος τα μισά από όσα εκκρεμούν στον Πειραιά εδώ και 30 χρόνια. Την Παγόδα του ΟΛΠ, τις γραμμές του τραίνου και την υπογειοποίηση της Ομηρίδου Σκυλίτση, τα οικόπεδα του ΟΣΕ, τη Ράλλειο και το Δικαστικό Μέγαρο, το στρατόπεδο Σακελλίωνα στα Καμίνια κ.α. Από τα ρεπορτάζ και τις μονομερείς δηλώσεις κ. Μιχαλολιάκου φαίνεται ωσάν να ξεκινούν τα έργα, 100 ημέρες πριν τη λήξη της θητείας του. Πίσω από τις γραμμές όμως διαβάζονται άλλα. Ουδέν ζητήθηκε, ουδέν συμφωνήθηκε, για οτιδήποτε δεν δεσμεύτηκε ουδείς! Για τα έργα αυτά, που άλλα γίνονται και άλλα δεν μπορούν να γίνουν καθόλου για τεχνικούς λόγους χρειάζονται δέκα χρόνια και 0λόκληρο το ΕΣΠΑ Αττικής σε χρήματα ή το 50% του "πλεονάσματος" του κυρίου Σαμαρά. 
Ο πρωθυπουργός με τον δήμαρχο ξέχασαν να συζητήσουν άλλα δύο που αναγγέλθηκαν την ίδια μέρα: Την πλήρη πώληση του λιμανιού σε ιδιώτες και την κατασκευή ενός Mall στον σταθμό του ΟΣΕ που θα φέρει τον οριστικό θάνατο της τοπικής αγοράς. Εν τω μεταξύ εκκρεμούν και τα λοιπά αναγγελθέντα έργα από τον δήμαρχο μας. Είναι η ανακατασκευή του Δημαρχείο-Ρολογιού, κατά δήλωση του, η ανάπλαση της Τρούμπας, η "απελευθέρωση" των παραλιών. Μετά τις πομπώδεις δηλώσεις, εγκαταλείφθηκαν όπως θα συμβεί και με τα σημερινά!"  

@ Με την ευκαιρία να πούμε πως εννοείται με την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Δρίτσα δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσουμε να προβάλλουμε προεκλογικά τις απόψεις του υποψήφιου δημάρχου από το "Λιμάνι της Αγωνίας" όπως και των υπόλοιπων συνυποψήφιων του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γίνεται κριτική...