Διατροφικές οδηγίες προς όσους τουρίστες σχεδιάζουν να επισκεφτούν την Ελλάδα, ώστε να μην παραπλανηθούν από τους Έλληνες εστιάτορες...
Όπως σημειώνει, θα πρέπει πώς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όσον αφορά αρκετά πιάτα που μπορεί να επιλέξουν για να γευτούν.
'Ετσι, προτείνεται στους τουρίστες να αποφύγουν τις μικρές τηγανητές νοστιμιές όπως τα κεφτεδάκια και τις πατάτες γιατί συνήθως είναι προτηγανισμένα και ξαναζεσταίνονται.
Ακόμη τους συμβουλεύει να μη βιαστούν να φάνε τον πρώτο μουσακά που θα βρουν μπροστά τους επειδή υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην είναι φρέσκος αλλά κατεψυγμένος και ζεσταμένος.
Εξάλλου, συνιστά την προσοχή τους όσον αφορά στα εστιατόρια που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν τα πάντα, από πίτσα και χάμπουργκερ έως καλαμαράκια, καθώς συνήθως δεν σερβίρουν καλής ποιότητας φαγητό.
Η Huffington Post συμβουλεύει ακόμη τους τουρίστες να προσέχουν τους Έλληνες σερβιτόρους στις τουριστικές περιοχές καθώς συχνά μπορεί να αποδειχθούν… παραπλανητικοί.
Σύμφωνα μα την ιστοσελίδα, οι πιο ασφαλείς τροφές, ως προς την ποιότητα, είναι συνήθως η ελληνική σαλάτα, το τζατζίκι, η φάβα, τα χόρτα, η φέτα, οι παστές ή οι μαριναρισμένες σαρδέλες, ο γαύρος και τα λαδερά.