Latest News

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Οι διάλογοι των δολοφόνων του facebook

http://www.newsit.gr/files/Image/2013/05/07/resized/croped/24XRONH_FACEBOOK_300_168_300_168.jpgΑπίστευτοι διάλογοι-σοκ αποκαλύπτονται μέσα από τη δικογραφία για τους δράστες της στυγερής δολοφονίας του 30χρονου γιου ενεχυροδανειστή...
στη Δάφνη. 
Ένας από αυτούς ρωτούσε την φίλη του αν τον αγαπούσε ακόμα παρά το γεγονός ότι είχε σκοτώσειέναν άνθρωπο!
Όπως προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που ζητήθηκε, όλο το πρωί πριν την δολοφονία του, η αδίστακτη δολοφόνος τον βομβάρδιζε με μηνύματα και τηλεφωνήματα.
Χαρακτηριστικό είναι ένα απόσπασμα από τον διάλογο μεταξύ των δραστών της άγριας δολοφονίας:

- ΔΡΑΣΤΗΣ: ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ; ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΡΕ, ΑΠ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, ΕΔΩ ΕΧΩ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.

- ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΛΟΓΙΚΟ ΡΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

- ΔΡΑΣΤΗΣ: ΘΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ 'Η ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΦΩΤΑΚΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΟΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΓΥΡΩ, ΙΙΙ ΚΑΝΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ, ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ, ΧΟΡΕΥΑ, ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ, ΠΑΜΕ ΣΤΟ DUTY SHOP ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ.

Σε μια άλλη τηλεφωνική επικοινωνία, ο ίδιος από την Γερμανία, ομολογεί ότι έχει σκοτώσει άνθρωπο και μάλιστα της λέει ότι είδε στον ύπνο του το θύμα.
Αυτό όμως που φαίνεται να τον ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο είναι αν η γυναίκα με την οποία συνομιλεί τον αγαπάει ακόμα....

- ΔΡΑΣΤΗΣ: ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΑΚΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΟΝΟ, ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΠΩΣ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ; Μ' ΑΓΑΠΑΣ ΑΚΟΜΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ.

- ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Σ ΑΓΑΠΑΩ

- ΔΡΑΣΤΗΣ: ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ. ΕΧΩ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Μ ΑΓΑΠΑΣ;

- ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ Σ ΑΓΑΠΑΩ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ Σ ΑΓΑΠΑΩ, ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!

- ΔΡΑΣΤΗΣ: ΚΑΙ Σ' ΑΡΕΣΩ;

Το απόγευμα της 4ης Μαϊου δυο από τους κατηγορούμενους επέστρεψαν στην Αθήνα αεροπορικώς από την Γερμανία και συνελήφθησαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Όπως φέρεται να ομολόγησε η 24χρονη, ένα μήνα πριν την δολοφονία, ο φίλος της και συνεργός της στο έγκλημα, της ζήτησε να ψαρέψει μέσω facebook το θύμα και να τον ληστέψουν.

Κάτω από τις αποδοκιμασίες των συγγενών του θύματος οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια όπου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη για την άγρια δολοφονία στη Δάφνη.