Latest News

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Σκάνδαλο διαρκείας στo Δήμο Πειραιά

Ένα σκάνδαλο διαρκείας συνεχίζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στο Δήμο Πειραια. Παράνομες προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ, μονιμοποιήσεις εργαζομένων-συγγενών και φίλων- σε...
...χρόνους dt, διαδικασίες μετατάξεων στο Δήμο με εργαζόμενους που δουλεύουν παράνομα στο δημοτικό ραδιόφωνο. 
Αυτά είναι ορισμένα συμπεράσματα από το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, που αποκάλυψε την αδιαφάνεια και την ασυδοσία στη ΔΗΡΑΠ κατά τη θητεία της προηγούμενης διοίκησης.
 Όμως το ίδιο φαινόμενο εξακολουθεί να υπάρχει και σήμερα με την συγκάλυψη των παρατυπιών από την παρούσα δημοτική αρχή, με την ανοχή της αντιπολίτευσης. 
Ενάμιση χρόνο τώρα, ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι  έστειλε το πόρισμα των Ελεγκτών στον Εισαγγελέα και πως θα έρθουν όλα στο φως. Όλα αυτά στα λόγια, διότι στην πράξη όχι μόνο δεν εφαρμόστηκαν τα νόμιμα και δεν εκδιώχθηκαν όσοι είχαν προσληψθεί από το παράθυρο της Ευριπίδου, αλλά εξακολουθούν και πληρώνονται με χρήματα του πειραϊκού λαού για τις όποιες υπηρεσίες τους στη ΔΗΡΑΠ. 
Δεν μπορεί να έχει αποδειχθεί ότι κάποιος προσελήφθη παράτυπα σε δημόσιο φορέα και να παραμένει στη θέση του. Αν ο δήμαρχος θέλει να τους πληρώνει, μπορεί να το κάνει από την τσέπη του! 

@ Από τη στιγμή όμως που γίνεται με χρήματα των δημοτών, είναι σκάνδαλο να πληρώνονται ακόμα εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί παράτυπα και εκτός ΑΣΕΠ...