Latest News

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Έσβησε το 29χρονο μοντέλο Γιάννα Χατζημιχάλη

Σοκ στον κόσμο της showbiz προκάλεσε η είδηση του θανάτου του μοντέλου Γιάννας Χατζημιχάλη. Ελάχιστοι φίλοι της γνώριζαν το Γολγοθά της 29χρονης Γιάννας που παιδευόταν εδώ και χρόνια με τον...

καρκίνο.
Το χαμόγελο της μελαχρινής καλλονής που είχε κερδίσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate 2005, έσβησε για πάντα σήμερα το πρωί από την επάρατη νόσο, μετά από δυο χρόνια μάχης που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Ο θάνατός της ήταν ξαφνικός και βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, τα αγαπημένα της πρόσωπα και όλο τον καλλιτεχνικό χώρο που την γνώριζε.

Σήμερα το πρωί «έφυγε» ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τους φίλους της.

Η Γιάννα είχε κερδίσει το 2005 τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate, ενώ είχε ξεκινήσει ως μοντέλο από το Ciao ANT1. Είχε δουλέψει με τη Ρούλα Κορομηλά στον ALPHA, στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί» και είχε παίξει και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως «Η νταντά» και το «Ελλάς στο μεγαλείο σου».

Η υποκριτική άλλωστε ήταν η μεγάλη της αγάπη. Μάλιστα πέρσι είχε κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και είχε πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Η Φάκα» στο θέατρο «Αθηνά».