Latest News

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Μήπως η σχέση τους περνάει κρίση;


Είναι γνωστό πως ο Γιάννης Μίχας φαίνεται να έχει ένα «θέμα» με τους συνδικαλιστές στο Σωματείο Οδηγών-Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών του δήμου Πειραιά. Αυτό μάλλον δεν προέκυψε με αφορμή την...


 

...απεργία και την επιβάρυνση του Πειραιά από τόνους σκουπιδιών. 
Άλλωστε, στο πρόσφατο παρελθόν, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, έχει κοντραριστεί ουκ ολίγες φορές σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου με τον πρόεδρο του Σωματείου Αλέξανδρο Νταβέλη. Δεν ξαφνιαστήκαμε καθόλου με την ανακοίνωση του Γιάννη Μίχα προς τους εργαζόμενους, με την οποία τους καλεί να σταματήσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και «να βρουν άλλους τρόπους να εκφράσουν τη δικαιολογημένη διαμαρτυρία τους». Αντιθέτως, θα χαρακτηρίζαμε τη δήλωση Μίχα «ήπιων τόνων» σε σχέση με τη χθεσινή τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε πως οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δεν κάνουν απεργία, αλλά κατάληψη κι ενώ υποτίθεται ότι δουλεύουν. κάθονται, αλλά πληρώνονται. 
Αλήθεια, τι απαντούν τα «παιδιά της Ρετσίνας»; ( σ.σ. Το ερώτημα είναι ρητορικό, μην αρχίσουμε πάλι  να παίζουμε με τα e-mail...)

@Η φωτογραφία είναι αρχείου, αλλά απ΄αυτές που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και «συλλεκτικές»…