Latest News

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ρεζίλι ο Δήμος Πειραιά στο Facebook!


Έντονες αντιδράσεις, αλλά και πολλά γέλια,  στον 7ο όροφο της πλατείας Κοραή προκάλεσε η ανάρτηση για τον απίστευτο καυγά της Χάρις Ζηλάκου με τον "ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ" στο Facebook. Μάλιστα, προστέθηκαν και άλλα σχόλια, δίνοντας...

...ένα περαιτέρω στοιχείο στο μυστήριο για το ποιος κρύβεται πίσω από τον λογαριασμό "ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ", αφού φωτογραφίζεται ότι εμπλέκεται και...αντιδήμαρχος!
Αν ισχύει κάτι τέτοιο μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση του Δήμου Πειραιά από αντιδήμαρχο (!) και θα πρέπει ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος να δει το θέμα άμεσα. Δεν νοείται εκλεγμένος και δη αντιδήμαρχος να δημιουργεί μια σελίδα στο Facebook, και να αφήνει να εννοηθεί ότι εκπροσωπεί τον Δήμο Πειραιά. Πόσο μάλλον όταν είναι ειρωνικός, εριστικός και παίρνει θέση στα δρώμενα του Δήμου Πειραιά, χωρίς να έχει εξουσιοδοτηθεί από κανέναν.
Σας παρουσιάζουμε την συνέχεια του διαλόγου. Μετά το σχόλιό μας ο "ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ"
παρέμεινε σιωπηλός. Ήταν πλέον αργά...


  • Xaris Zilakou ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΔΕΙΛΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΙΜΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΤΟ FB, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ , ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΟΔΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.
    12 ώρες πριν ·

  • Δημοτικη Μπανανα ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Ο ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ....ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΘΑ ΔΕΙΣ...
    8 ώρες πριν

  • Frantzeska Zilakou prosexe pws milas......!!!!!!!!!
    8 ώρες πριν

  • Frantzeska Zilakou kai sou eipa kai kat .i an den ksereis rwta me na mathaineis....!!!!!!!!!alla mallon den exeis ta kotsia na mas peis poios eisai....!!!!!!!
    8 ώρες πριν

  • George Michaloliakos Η συγκεκριμένη σελίδα δεν αντιπροσωπεύει κανέναν από τη δημοτική αρχή...Καλό είναι λοιπόν οι χαρακτηρισμοί να είναι πιο προσεκτικοί όταν μιλάμε σαν "Δήμος Πειραιάς"
    2 ώρες πριν ·

    Tip: Φίλος του "ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ" στο FB είναι και ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος!