Latest News

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Γιατί δεν έδινε τα στοιχεία της ΔΗΡΑΠ


Ήταν τον περασμένο Ιούλιο, όταν ο δημοτικός σύμβουλος με "Το Λιμάνι της Αγωνίας" Γιάννης Καρδαράς είχε προχωρήσει σε δύο κινήσεις, που τώρα μοιάζουν προφητικές, αν κι έμειναν στο κενό. Διαπιστώνοντας την αύξηση του προϋπολογισμού στη ΔΗ.ΡΑ.Π. που ερχόταν προς ψήφιση στο Δ.Σ., αλλά και τις αιφνιδιαστικές απολύσεις ηχοληπτών από την αποτυχημένη πρώην πρόεδρο, ζήτησε με...
...
δύο εξώδικα, (Αριθμ.πρωτ.212/16-7-2010 και Αριθμ.πρωτ.216/29-7-2010) τον κατάλογο όλων των εργαζόμενων στο "Κανάλι Ένα", την αναλυτική μισθοδοσία τους, το χρονικό διάστημα που απασχολείται ο κάθε εργαζόμενος και τον τρόπο πληρωμής τους. 
Τα στοιχεία αυτά δεν ήρθαν ποτέ στην κατοχή του, καθώς η π.πρόεδρος, είχε προβάλλει ως δικαιολογία, ότι "πρόκειται για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα". Η αστεία αυτή πρόφαση, σε καμία περίπτωση δεν ευσταθεί, καθώς τα χρήματα που λαμβάνει η δημοτική επιχείρηση είναι του πειραϊκού λαού και σαν δημοτικός σύμβουλος ο Γ. Καρδαράς είχε δικαίωμα να γνωρίζει την οικονομική διαχείριση της ΔΗΡΑΠ. 
( Άλλωστε μην ξεχνάμε τις ανεκδιήγητες εκπομπές του γνωστού καρτούν της Κοραή, που ούρλιαζε δια μικροφώνου τις υπερωρίες των εργαζομένων στην Καθαριότητα. Άραγε, οι υπερωρίες τους δεν ήταν ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο;)


@Μετά τις αποκαλύψεις για τα ρουσφέτια και την προσπάθεια να βολέψει η πρώην πρόεδρος τον γιο και την παρέα της στο δήμο Πειραιά, αναρωτιέται ακόμα ο Γιάννης Καρδαράς γιατί δεν του έδιναν τα στοιχεία των εργαζομένων του "Καναλιού Ένα";