Latest News

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Το πάρτι των προμηθευτών

Λένε πως το  budget στο "Κανάλι Ένα" θυμίζει...BBC, αλλά ουδείς δίνει πειστική εξήγηση, γιατί δεν πληρώνονται όσοι εργάζονται στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά. 
Είναι δυνατόν, ο προϋπολογισμός της ΔΗΡΑΠ να ξεπερνάει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και οι εργαζόμενοι στο Κ1 να παραμένουν -ακόμα- απλήρωτοι και να κάνουν...

...επίσχεση εργασίας, ζητώντας δεδουλευμένα 3,5 μηνών; 
Τους άφησαν απλήρωτους χρονιάρες ημέρες (την παραμονή Χριστουγέννων κατέβαλαν το "κουτσουρεμένο" δώρο σε ορισμένους εργαζόμενους και μετά έδωσαν κι ένα...χαρτζιλίκι  -έναντι μισθού Οκτωβρίου σε όσους συμβασιούχους δεν είχαν πάρει δώρο της τάξεως των περίπου 500 ευρώ- ακόμα και τα πιτσιρίκια που λένε σήμερα τα κάλαντα ίσως βγάλουν περισσότερα!)
Ο βασικός λόγος ήταν,σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών κι αναπληρωτής δήμαρχος Αντώνης Αρώνης "έσπρωξε" ένα ολόκληρο πακέτο περίπου 900.000 ευρώ σ' άλλη δημοτική επιχείρηση (ΔΕΠΕΠ) για να πληρωθούν εντάλματα, κυρίως σε διάφορους προμηθευτές, εκ των οποίων κάποιοι έκαναν χριστουγεννιάτικο πάρτι. Αντί να μοιραστούν - όπως θα ήταν λογικό- τα λεφτά, ώστε να πληρωθούν και οι εργαζόμενοι στο δημοτικό ραδιόφωνο και να περάσουν αξιοπρεπώς τις γιορτές.
@ Αλήθεια ο απερχόμενος δήμαρχος Παναγιώτης Φασούλας γνώριζε - και ήταν σύμφωνος-  να πάνε όλα τα χρήματα σε προμηθευτές και να μείνουν απλήρωτοι εργαζόμενοι του δημοτικού ραδιοφώνου;