Latest News

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Πάτε πλατεία ή κατά διαόλου;


Μπορεί να εργάζονται στο κτίριο της Ευριπίδου, αλλά θέλουν να πάνε στο δημαρχείο της Κοραή!
Ο λόγος για ορισμένους από τους εργαζόμενους στο "Κανάλι Ένα" του Πειραιά. 
Μαθαίνουμε ότι στους διαδρόμους του δημοτικού ραδιοφώνου...


... κάποιοι δεν κρύβουν ότι έχουν αρχίσει ν' αναζητούν τον τρόπο για να μετακομίσουν στο δήμο. Μάλιστα, οι ίδιοι λένε και σε ποια υπηρεσία θα ήθελαν να πάνε να εργαστούν (πρωτόκολλο κα)! 
Η επαγγελματική ανασφάλεια των εργαζομένων θα μπορούσε να είναι απολύτως κατανοητή με δεδομένη την οικονομική συγκυρία, αλλά και τις συνθήκες εργασίας και πληρωμής στο "Κ1".
Ανάμεσά στους "φευγάτους" είναι διάφορες κατηγορίες εργαζόμενων :
@Είναι εκείνοι που δεν χάνουν ευκαιρία να εμφανίζονται ως οι "άνθρωποι" του δημοτικού ραδιοφώνου, αν και έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στο "Κ1" με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους. 
@Είναι αυτοί που μπορεί να μην έχουν δουλέψει πουθενά αλλού (γιατί άραγε;) αλλά δεν χάνουν ευκαιρία να υποστηρίζουν πως έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ (εδώ γελάνε), ενώ είναι τα "ρουσφέτια" των δημάρχων.
@Είναι οι ίδιοι που δεν χάνουν ευκαιρία να πουν έναν καλό λόγο και "καρφώσουν" με διάφορες ρουφιανιές τους συναδέλφους τους, προκειμένου να κρύψουν τη δική τους επαγγελματική ανεπάρκεια και μιζέρια...
@ Είναι κι αυτοί που απλά ανησυχούν για το μέλλον τους, αλλά είναι πολύ λίγοι...
 @ Εκείνο όμως που φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν όλοι, είναι ότι έτσι απαξιώνουν και τη δουλειά και τον εαυτό τους, γιατί αντί για την πλατεία Κοραή μπορεί να πάνε κατά διαόλου...