Latest News

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Η γκρίνια των υποψηφίων του Γ. Μίχα


 Χαμός μάθαμε πως έγινε σήμερα στη σύσκεψη του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μίχα. Ο εκνευρισμός από το χαμηλό ποσοστό του Α΄ γύρου, μεταφράστηκε ως αποδοκιμασία των ψηφοφόρων. Αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και μόνο με την ιδέα ότι δεν θα εκλεγούν την ερχόμενη Κυριακή, επέρριψαν ευθύνες στο Γιάννη Μίχα, λέγοντας πως πληρώνουν την κόντρα του με τον Παναγιώτη Φασούλα, κατηγορώντας τον ευθέως ότι έσπειρε τη διχόνοια ...

...στο  ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Πειραιά. 
Ο Γιάννης Μίχας φανερά εκνευρισμένος επεσήμανε σε όλους τους τόνους πως ζητούμενο για την επικράτηση του συνδυασμού είναι η ενότητα, αλλά φαίνεται πως ορισμένοι δεν τον άκουγαν. Στελέχη του υποψήφιου δημάρχου, υποστήριζαν πως ο Μίχας υποτίμησε την δυναμική και τους μηχανισμούς του γαλάζιου υποψήφιου Βασίλη Μιχαλολιάκου, λόγω της αλαζονείας που τον διακατέχει. 
Κάτω στο λιμάνι έλεγαν πως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στο συνδυασμό του Γιάννη Μίχα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα ανακοινώσουν την διαφοροποίηση τους από τον πράσινο υποψήφιο, υποστηρίζοντας πως οι προεκλογικές του κόντρες και το αλαζονικό προφίλ του, είναι η κύρια αιτία που το ΠΑ.ΣΟ.Κ κινδυνεύει να "χαρίσει" το δήμο Πειραιά στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Μιχαλολιάκο.