Latest News

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Η τελευταία συγκέντρωση του Μιχαλολιάκου


Τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Δημήτρη Αβραμόπουλο επιστρατεύει στην αποψινή εκδήλωση του συνδυασμού "Μας ενώνει ο Πειραιάς" ο υποψήφιος δήμαρχος της Ρηγίλλης Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Το ραντεβού με τους Πειραιώτες έχει δοθεί...

.... αυτήν την ώρα στο προεκλογικό του κέντρο στον πεζόδρομο της Δραγάτση και όπως δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος "θα ανανεώσει το συμβόλαιο καρδιάς που υπέγραψε με τους Πειραιώτες πριν από 21 χρόνια". 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος θα αναφερθεί κατά κύριο λόγο στο θέμα αιχμής των δημοτικών εκλογών, στην Καθαριότητα, δηλώνοντας ρητά και κατηγορηματικά ότι θα καθαρίσει τον Πειραιά σε 60 ημέρες. Στο πολιτικό σκέλος της ομιλίας του ο γαλάζιος υποψήφιος θα ξεκαθαρίσει πως θεωρεί μοναδικό του αντίπαλο τον Γιάννη Μίχα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα αναδειχθεί δήμαρχος από την 1η Κυριακή.
 Στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Βασίλη Μιχαλολιάκου αναμένεται να δώσουν το παρών τοπικά στελέχη της Ν.Δ και ασφαλώς οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που τον πλαισιώνουν. 
@Αν είστε κοντά στην Κοραή, περάστε μια βόλτα (και) από τον Βασίλη, καθώς αναμένεται να υπάρχουν και αρκετά "μωρά " της γαλάζιας γενιάς...