Latest News

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Μια υψηλή παρουσία -έκπληξη

Μάθαμε πως στον Πολυχώρο "Απόλλων" έγινε χαμός. Ήταν όλοι εκεί! Εκπροσωπήθηκαν - λέει- απ' όλες τις φυλές του ΠΑΣΟΚ κάτω στο λιμάνι του Πειραιά. Ωστόσο, μια παρουσία τράβηξε τα βλέμματα όλων, όχι μόνο λόγω...
... ύψους, αλλά για την "ολέθρια σχέση" με τον οικοδεσπότη της εκδήλωσης, Γιάννη Μίχα.
 Όπως μας είπε ένα "πουλάκι", ήταν εκεί και ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας. Μπήκε στην αίθουσα του "Απόλλων " χαμογελαστός. Αγκάλιασε τον Γιάννη Μίχα, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και κάθισε στην πρώτη σειρά των επισήμων, δίπλα στον Γιάννη Ραγκούση. 
Η παρουσία του "ψηλού" στην επίσημη πρώτη του Γιάννη Μίχα, συζητήθηκε έντονα. Κι αυτό γιατί, λίγες ώρες νωρίτερα ο υποψήφιος δήμαρχος σε συνέντευξη τύπου, χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ ως χαμένη τετραετία για τον Πειραιά τη δημαρχία Φασούλα. 
"Αλλο ο Μίχας, άλλο ο Φασούλας", έλεγε με νόημα απαντώντας σε ερώτηση αν έχει εκφράσει αντιρρήσεις στην υποψηφιότητα νυν δημάρχου για την αντιπεριφέρεια Αττικής. 
Μάλιστα, ο Γ. Μίχας δήλωνε πως "δεν τον απασχολεί τι θα κάνει ο Παναγιώτης Φασούλας", αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες. 
Μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του υποψήφιου δημάρχου, θα περίμενε κανείς να δει τον "ψηλό" στην επίσημη πρώτη του Μίχα;