Latest News

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η απρόσμενη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά

Το είχαμε γράψει για ...πλάκα, αλλά φαίνεται πως βάλαμε ιδέες και τελικά έγινε πραγματικότητα.  
Η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στο λιμάνι του Πειραιά σημαδεύτηκε από μια απρόσμενη (τυχαία; δε νομίζω) συνάντηση, που έκλεψε την παράσταση στην περιοδεία...




.... 
Η συνάντηση έγινε έξω από την καφετέρια "Στάνη" της Πλατείας Κοραή. 
Ήταν γύρω στις 2.00 το μεσημέρι, όταν έφτασε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δήμαρχος Βασίλη Μιχαλολιάκο και δεκάδες γαλάζια τοπικά στελέχη κυρίως υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς σύμβουλους.

Εκεί, βρέθηκε και ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος και πρώην βουλευτής της ΝΔ Πέτρος Μαντούβαλος. Χωρίς να χάσει χρόνος,  πλησίασε τον Αντώνη Σαμαρά και του έσφιξε το χέρι, λέγοντας "Πρόεδρε, καλώς ήρθες στον Πειραιά". Ο αρχηγός της ΝΔ ανταπέδωσε τον χαιρετισμό ("Γεια σου Πέτρο") στον Μαντούβαλο, ο οποίος του είπε : "Πάμε όλοι μαζί, Πρόεδρε..."  
Λίγα μέτρα δίπλα ήταν ο επίσημος γαλάζιος υποψήφιος δήμαρχος ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να αποτρέψει την απρόσμενη συνάντηση, αν και ήταν κάτι που θα έπρεπε να περιμένει ο έμπειρος πολιτικός. 
Οι δύο Μανιάτες υποψήφιοι δήμαρχοι δεν αντήλλαξαν χαιρετισμό ( μάλλον ούτε βλέμμα). 
@Εκείνο που δεν μπορέσαμε  να τσεκάρουμε είναι αν ισχύει η πληροφορία ότι τους καφέδες στο τραπέζι του προέδρου της ΝΔ τους κέρασε ο Μαντούβαλος. Αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά σίγουρα έχει την πλάκα του, όσοι θέλουν να μάθουν την αλήθεια, μπορούν να ρωτήσουν τα... γκαρσόνια της Στάνης!
Έ, δίπλα είναι...