Latest News

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Η Αγία Βαρβάρα ψηφίζει Βασίλη Γκιτάκο!


Το "Reportaz Net" είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι στο δήμο Αγίας Βαρβάρας στηρίζει την υποψηφιότητα του Βασίλη Γκιτάκου, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό
 "Η δική μας πόλη" του Γιώργου Καπλάνη. 
Για όσους απορούν γιατί τον υποστηρίζουμε, τους λέμε έτσι μ' αρέσει!  Πραγματικά δεν υπάρχει άλλος λόγος.
Απλά γουστάραμε να τον στηρίξουμε και τον κάναμε, όσο μπορούσαμε φυσικά. 
Εδώ είναι απαραίτητο να διευκρινίσουμε πως τον υποψήφιο Βασίλη Γκιτάκο...
... δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά! Και μάλλον δεν μας γνωρίζει και ο ίδιος.  Αυτό δεν έχει καμία σημασία για μας τουλάχιστον. Το λέμε γιατί γνωρίζουμε πως υπάρχουν κάποιοι περίεργοι τύποι που εδώ και πάνω από ένα χρόνο ψάχνουν να βρουν ποιος είναι πίσω από το "Reportaz Net" και μπορεί να ρωτούν (και) το Βασίλη  Γκιτάκο να τους πει για κάποιο πρόσωπο που δεν το γνωρίζει και δεν το έχει δει ποτέ στη ζωή του. Αν και ο ίδιος δεν μας φαίνεται για άνθρωπο που θα μιλούσε για κάτι που δεν ξέρει...
Αντίθετα, θα μπορούσε να σας μιλούσε για τις εκλογές και  γιατί να του δώσετε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσει στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αγίας Βαρβάρας.
Τότε θα σας έλεγε αυτά που διαβάζετε παρακάτω:
"Στις 7 Νοέμβρη αποφασίζουμε για το μέλλον της Αγίας Βαρβάρας μας.
Στις 7 ΝΟΕΜΒΡΗ στηρίζουμε το συνδυασμό «η δική μας πόλη»  του Γιώργου Καπλάνη.
ΤΟ συνδυασμό με όραμα, ανάπτυξη και δημιουργία.
ΤΟ συνδυασμό προσφοράς και παραγωγής έργου.
ΤΟ συνδυασμό που μπορεί να κοιτάει στα μάτια τον πολίτη και να του μιλάει με ευθύτητα, σεβόμενος τις ανάγκες του.

Θέλουμε τη δική μας πόλη που ζούμε να την προχωράμε διαρκώς σταθερά μπροστά με έργα ουσιαστικά και λειτουργικά για όλους και όχι με λόγια εντυπωσιασμού ή  με εικονικές και επικοινωνιακές υποσχέσεις.

Η παρακαταθήκη έργων των προηγούμενων τετραετιών αγγίζει την αισθητική και ανεβάζει το κοινωνικό και βιοτικό επίπεδο κάθε δημότη, κάθε ηλικίας, με τις υπηρεσίες που ανέπτυξε.  Όλα αυτά τα έργα περιμένουν την συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας τους  και όχι την αλλαγή με την απόρριψή τους.

Μέσα από τη συλλογική εργατικότητα των μελών του συνδυασμού, με καθημερινή επαφή με τους συνδημότες μας θα συνεχίσουμε να χτίζουμε την Αγία Βαρβάρα του αύριο, προσαρμοζόμενη στις νέες ανάγκες που καθημερινά δημιουργούνται.

Η θέληση μου να αναμειχθώ με τα κοινά της πόλης που με μεγάλωσε, η αμέριστη διάθεση προσφοράς, οι νέες ιδέες που με διακατέχουν, σε συνδυασμό με την εμπειρία που έχω αποκτήσει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με την εργασία και την συνδικαλιστική μου δράση, με κάνουν να ζητώ την υποστήριξή σας και την προτίμησή σας μέσα από το άξιο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού « η δική μας πόλη» του Δήμαρχου Γιώργου Καπλάνη.

Αόριστες υποσχέσεις και ευχολόγια που δεν υλοποιούνται ποτέ, δεν έκανα και δεν θα κάνω ούτε τώρα. Αυτό όμως που μπορώ να σας υποσχεθώ με απόλυτη σιγουριά κοιτάζοντας σας στα μάτια είναι ότι θα είμαι καθημερινά δίπλα σας και συμπαραστάτης σας σε όποιο πρόβλημα δημιουργείτε και η λύση του εντάσσεται στην αρμοδιότητα του Δήμου. Μαζί θα το συζητάμε , μαζί θα βρίσκουμε τη καλύτερη δυνατή λύση. Μαζί θα οδηγούμε την Αγία Βαρβάρα μας συνεχώς  σταθερά μπροστά δημιουργώντας μια πόλη πρότυπο.
Είμαι άνθρωπος που δεν αναζητώ την προσωπική μου ανάδειξη πιάνοντας μια καρέκλα, δεν επιζητώ μέσω ενός αξιώματος τα ευκαιριακά οφέλη της εξουσίας εκείνα που κατά καιρούς χρησιμοποιήθηκαν για να ικανοποιήσουν πελατειακές σχέσεις και προσωπικές φιλοδοξίες.
Έχω μάθει να αγωνίζομαι να διεκδικώ να δουλεύω και να δημιουργώ για ένα καλύτερο αύριο δικό μας, αλλά κυρίως των παιδιών μας.
Είμαστε υποχρεωμένοι γι’ αυτό.  "


@ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΣΥΝΤΡΟΦΕ!