Latest News

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Πως "φάγανε" και την όμορφη Έλλη


Η επιλογή του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη νήσων με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού μπορεί να είναι για ...γέλια και για κλάματα. Ωστόσο, έχει και εξαιρετικά ενδιαφέρον παρασκήνιο των κομματικών μηχανισμών. 
Τουλάχιστον αυτό διατείνονται όσοι γνωρίζουν πως παίχτηκε  το "σκληρό παιχνίδι" για να κλειδώσει ο πράσινος υποψήφιος για την αντιπεριφέρεια νήσων. 
Μάλιστα, όπως λένε, αρχικώς είχε προβάδισμα να επιλεγεί η υποψήφια βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Έλλη Ντεντιδάκη, με το σκεπτικό πως είναι μια...
... νέα άφθαρτη παρουσία, είναι πρώτη επιλαχούσα βουλευτής της Α΄ Πειραιά και έχει αναπτύξει δυναμική στα νησιά. 
Η ίδια είχε ενημερωθείγια την κάθοδό της, αλλά μια ανάσα πριν την ανακοίνωση του ονόματος της όμορφης Έλλης, λέγεται πως άλλος υποψήφιος έθεσε "βέτο" και πίεσε για να επιλεγεί στην αντιπεριφέρεια νήσων, ως ο "καταλληλότερος για συνεργασία" και συγκεκριμένα αυτόν που "τάιζε" επί οχτώ χρόνια για να "στρώσει"τη δική του υποψηφιότητα... 
Δυστυχώς, για την Έλλη Ντεντιδάκη έμεινε εκτός αυτοδιοικητικού σκηνικού λόγω παρασκηνιακών συμφωνιών,  επειδή στο ΠΑ.ΣΟ.Κ αποδίδουν περισσότερο οι εσωτερικές πολιτικές πιέσεις, παρά οι επιλογές που σηματοδοτούν το νέο και το διαφορετικό. 
Όσο για τον υποψήφιο της καμαρίλας δύο επί δύο; Περιφέρει τον άκρατο εγωισμό του σε καφετέριες  και πλατείες, λέγοντας πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ τον επέλεξε για τις...πολιτικές του ικανότητες!
@ Καλά εδώ γελάνε ακόμα και τα τραπεζάκια της πλατείας Κοραή...