Latest News

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Η απόλυτη ξεφτίλα στο ΚοτέτσΙ


Φαίνεται ότι η ξεφτίλα δεν έχει τέλος, όταν δεν υπάρχει κάποιος να πατήσει φρένο... 
Έτσι, εξακολουθεί ο γνωστός και μη εξαιρετέος τύπος που παρουσιάζει τη χειρότερη εκπομπή που έγινε ποτέ στο ραδιόφωνο, να κανιβαλίζει, εκτοξεύοντας χυδαιότητες, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός και κυρίως του 7ου ορόφου, που τον τοποθέτησε και τον χρυσοπληρώνει με δημοτικό χρήμα.
Ο Μπομπ Σφουγγαράκης...
... εκλεκτός μέλος της φυλής των Λούα Λούα της πλατείας Κοραή, με αφορμή κόντρα της πλάκας με κολλητό του δημοσιογράφο που τα χώνει στη διοίκηση του "Καναλιού Ένα" μέσω του portal του, βγήκε στον αέρα και έβριζε, χυδαιολογούσε κι έκανε τον συνήγορο του διαβόλου. Δηλαδή, του εαυτού του και εκείνων που συνεχίζουν να τον ταΐζουν πλουσιοπάροχα για να τους εκθέτει από τη συχνότητα  του δημοτικού ραδιοφώνου.
Το καρτούν της πλατείας Κοραή άρχισε να βρίζει τους εργαζόμενους του σταθμού, λέγοντας ότι είναι ρουφιάνοι που δίνουν λανθασμένες πληροφορίες σε δημοσιογράφους και γράφουν διάφορα για το Κανάλι, χωρίς φυσικά να λέει ονόματα, γιατί εκτός των άλλων είναι κότα, και μάλιστα "λυράτη". 
Απορίας άξιο είναι γιατί σύσσωμοι οι εργαζόμενοι του σταθμού δεν διαμαρτυρήθηκαν πουθενά και ανέχονται να τους βρίζουν μέσα από το μέσον που εργάζονται, λες και δεν τρέχει τίποτα...
@Αναρωτιόμαστε, ο Παναγιώτης Φασούλας είναι υπερήφανος
που συνέδεσε το όνομά του με τους Λούα Λούα της πλατείας Κοραή; 

Αν ναι πάμε πάσο, αν όχι όμως μήπως πρέπει να γίνει κάτι έστω και τώρα;
Νισάφι πια...