Latest News

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Επίθεση Μιχαλολιάκου κατά Μίχα



Ανεβάζει τους τόνους της προεκλογικής αντιπαράθεσης ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, επιχειρώντας να συσπειρώσει την κομματική βάση της ΝΔ, ένα μήνα πριν από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. 
Με ανακοίνωση του, επιτίθεται στον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μίχα, κάνοντας λόγο ...


...για πολυδάπανες φιέστες και εκδηλώσεις με σκοπό την προσωπική του προβολή εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Βασίλη Μιχαλολιάκου, "η Κυβέρνηση του μνημονίου και τα πάσης φύσεως εξαπτέρυγα της, την ίδια στιγμή που κάνουν τους φτωχούς Έλληνες φτωχότερους, διαχειρίζονται το Δημόσιο χρήμα με προκλητικό και σπάταλο τρόπο.
 Ο Νομάρχης Πειραιά και Υποψήφιος Δήμαρχος, κύριος Μίχας εκμεταλλευόμενος  την δημόσια θέση του πραγματοποιεί διάφορες πολυδάπανες φιέστες και εκδηλώσεις μ Και όχι μόνο.
Την ώρα που «βρωμάει» ο Πειραιάς, ο κύριος Νομάρχης ρυπαίνει περαιτέρω την πόλη με την συστηματική αφισσορύπανση.
Ο συνδυασμός μας «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ», καταγγέλλει αυτές τις παράνομες πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές, όταν το βαθύ ΠΑΣΟΚ επιδείκνυε μια αλαζονεία της εξουσίας και το κόμμα ταυτιζόταν με τους μηχανισμούς του κράτους και της αυτοδιοίκησης.
Προσωπικά ο ίδιος, αλλά και ολόκληρος ο Συνδυασμός μας «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» κηρύσσουμε ανένδοτο αγώνα ενάντια στη ρύπανση της πόλης μας". 
Καταλήγοντας ο κ. Μιχαλολιάκος καλεί "το Νομάρχη Πειραιά να ασκεί τα καθήκοντά του σεβόμενος την πόλη και τους δημότες με πνεύμα πολιτικού πολιτισμού που επιβάλλουν οι καιροί."