Latest News

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ζήτησε να πληρωθεί και τον "έκοψαν" από το Κ1!


Δεύτερο κρούσμα αυθαιρεσίας και διεκδικητικού μένους από τη διορισμένη Διοίκηση του "Καναλιού Ένα" εναντίον εργαζόμενου μέσα σε δύο βδομάδες και μάλιστα στην "καρδιά" της προεκλογικής περιόδου. 
 Μετά τους τρεις ηχολήπτες, σειρά είχε τώρα δημοσιογράφος του σταθμού, ο οποίος απομακρύνθηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ με συνοπτικές διαδικασίες, επειδή...ζήτησε να πληρωθεί τους 5 με 6 μισθούς που του χρωστάει η ΔΗΡΑΠ! 
Όπως μάθαμε, ο δημοσιογράφος πήγε στο λογιστήριο του "Καναλιού" για να πληρωθεί και τον ενημέρωσαν ότι έχουν τελειώσει τα λεφτά (!). 
Αυτό ήταν...

 ασύστολο ψέμα, αν αναλογιστεί κανείς πως την ίδια στιγμή πληρώνονταν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι! 

Ο απλήρωτος δημοσιογράφος κατέφυγε στην Επιθεώρηση Εργασίας, ζητώντας να πάρει τα λεφτά του, δηλαδή τα δεδουλευμένα. Του οφείλουν μισθούς από τον Απρίλιο! 
 Μόλις ο Επιθεωρητής ενημέρωσε τηλεφωνικώς το λογιστήριο της ΔΗΡΑΠ για την καταγγελία του δημοσιογράφου. Τότε η διοίκηση της ΔΗΡΑΠ...θυμήθηκε να λήξει τη σύμβαση (;). Αμέσως έδωσε εντολή να του τηλεφωνήσουν και να του ανακοινώσουν ότι σταμάτησε πλέον να εργάζεται για το δημοτικό ραδιόφωνο με το οποίο συνεργάζεται από τον Ιούλιο του 2008! Μάλιστα, το αποκορύφωμα ήταν ότι η διοίκηση ζήτησε να "κόψουν" το ηχογραφημένο ρεπορτάζ του από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού!
@Το "Reportaz Net" θεωρεί το θέμα εξαιρετικά σοβαρό. Ξεκαθαρίζουμε πως θα είμαστε στο πλευρό του δημοσιογράφου μέχρι να πληρωθεί και να επιστρέψει στην εργασία του. Οι μεθοδεύσεις αυτές θυμίζουν άλλες εποχές και δεν επιτρέπεται να περνάνε στο "ντούκου" ειδικά σε προεκλογική περίοδο...