Latest News

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ο υποψήφιος και τα σκίτσα του Αρκά


Η τέχνη της πολιτικής για τον υποψήφιο -πλέον- δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο θυμίζει τα...σκίτσα του Αρκά. 
Δεν περιγράφεται με λόγια! 
Όμως θεωρείται βέβαιο πως...
...θα σε κάνουν να χαμογελάσεις, αν όχι να σκάσεις στα ...γέλια!

 Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά του για το δήμο Πειραιά, καλώντας σε συστράτευση όλους τους Πειραιώτες
(σ.σ. Αυτό απευθύνεται σ' όλους όσους επιθυμούν να πάρουν μέρος στον ...πυρηνικό πόλεμο κάτω στο λιμάνι του Πειραιά).

  Ο γραμματέας αυτοδιοίκησης της ΝΔ  έστειλε - λέει- μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις, υποστηρίζοντας πως η απόφασή του δεν υποκρύπτει καμιά σκοπιμότητα.
(σ.σ. Αυτό απευθύνεται στις κακές γλώσσες που λένε πως κατέβηκε υποψήφιος για να μην εκλεγεί δήμαρχος ο Πέτρος Μαντούβαλος).

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από τη βουλευτή του έδρα, πριν από τις εκλογές και γνωστοποίησε ότι αποχωρεί οριστικά από την κεντρική σκηνή για ν' αφοσιωθεί στον Πειραιά. 
( σ.σ.Αυτό απευθύνεται στον  Παναγιώτη Μελά, ο οποίος θα πάρει τη θέση του στη Βουλή και σ' αντάλλαγμα θα τον στηρίξει στη μάχη για το δήμο) 

Ο κ. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε «αστειότητες» όσα «είπαν μερικοί ότι μεθόδευσα, τη διαδικασία επιλογής υποψηφίου στον Πειραιά, ώστε να καταλήξει στην δική μου υποψηφιότητα» 
( σ.σ. Αυτό μάλλον απευθύνεται και σε μας που έχουμε κάνει το ατόπημα να γράψουμε κάτι ανάλογα σχόλια ).  

Το καλύτερο όμως το άφησε για το τέλος όταν ξεκαθάρισε : «Δεν έχω καμια βεντέτα στον Πειραιά. Η μόνη βεντέτα που έχω είναι με τα προβλήματα της πόλης μας. Γιατί άλλωστε η βεντέτα θέλει δύο. Και εγώ δεν προσφέρομαι».
(σ.σ. Αυτό μάλλον δεν απευθύνεται στους πειραιώτες και κυρίως στους μανιάτες, αλλά ίσως και σε κανέναν άλλο στην Ελλάδα)

@ Το σίγουρο είναι ότι τέτοιου είδους ομιλίες υποτιμούν τη νοημοσύνη και καλό είναι να αποφεύγονται γιατί αγγίζουν τα όρια της πολιτικής γραφικότητας και των σκίτσων του Αρκά...