Latest News

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Τους απέλυσαν, επειδή ζήτησαν τα λεφτά τους!

Σε νέες περιπέτειες βάζει η διορισμένη -και απερχόμενη- πρόεδρος στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, ενάμιση μήνα μόλις πριν από τις δημοτικές εκλογές.
Ήδη, θύελλα αντιδράσεων έχουν ξεσηκώσει οι απολύσεις τριών ηχοληπτών στο "Κανάλι Ένα" μετά από  απόφαση της διοίκησης του δημοτικού ραδιοφώνου. 
Οι τρεις ηχολήπτες, απολύθηκαν...
... αιφνιδιαστικά χθες βράδυ, με την διοίκηση ν' αποστέλλει με δικαστικό επιμελητή τις απολύσεις τους, ΧΩΡΙΣ να γίνει προηγμένως διοικητικό συμβούλιο και ενώ έχει ξεκινήσει ήδη η προεκλογική περίοδο!
Οι ηχολήπτες που απολύθηκαν είναι ο Αποστόλης Τσιαντούλας -που είναι ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των τεχνικών- η Ανδριάννα Κορίλη και ο Φάνης Αραμπατζής.
Η κατάσταση στο Κανάλι Ένα είναι έκρυθμη, καθώς ακούγεται έντονα πως δρομολογούνται και άλλες απολύσεις ηχοληπτών, οι οποίοι εδώ και τρεις μήνες έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, ζητώντας να πληρωθούν τα δεδουλευμένα.
Ήδη, ο συνδικαλιστικός φορέας των τεχνικών, η ΕΤΕΡ, έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη στις 2 μ.μ.σχετική συνεδρίαση για να αποφασιστούν οι περαιτέρω κινήσεις τους.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σωματείο των ηχοληπτών δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.


@ Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να απολύεται εργαζόμενος, επειδή ζητούσε να πάρει τα λεφτά του!