Latest News

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τα "ορφανά" του Ψηλού



Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι του Φασούλα που θα κατέβουν στον εκλογικό στίβο, πλαισιώνοντας τον  "πράσινο" υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μίχα
Οι εύθραυστες ισορροπίες στο τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ., έχουν πάει περίπατο, οι δημοτικοί σύμβουλοι "παραμιλάνε" στα πηγαδάκια της πλατείας Κοραή ότι τελείωσε η...

...καριέρα τους, λέγοντας προβληματισμένοι πως για τον Μίχα, "οι αιρετοί συνεργάτες του δεν είναι τίποτε άλλο από διακοσμητικά στοιχεία που τον περιστοιχίζουν". Σ' αυτό το μοτίβο, όπως υποστηρίζουν,  λειτούργησε ο στενός πυρήνας συνεργατών του στη νομαρχία Πειραιά, με την ίδια λογική θα διοικήσει τον δήμο Πειραιά αν εκλεγεί δήμαρχος. 
Άλλωστε, ο ίδιος δηλώνει πως : "Θέλω να έχω προσωπική άποψη για τα πάντα και οι αντιδήμαρχοι μου δεν θα κάνουν τίποτα αν δεν έρθουν σε συνεννόηση μαζί μου" διατείνεται ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, τονίζοντας πως όλοι θα λειτουργούν υπό τις αυστηρές εντολές του. Σ' αυτή τη λογική, η κατάρτιση του ψηφοδελτίου αποτελεί μια καλή ευκαιρία ανανέωσης για τον Μίχα.
Σ' ότι αφορά στους "παλιούς" του Φασούλα, λέγεται πως θα επιλέξει όσους δεν πρόσκεινται στο στενό περιβάλλον του απερχόμενου δημάρχου.
@ Λέτε γι' αυτό κάποιοι από τα ορφανά του "Ψηλού" να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας τον τελευταίο καιρό...