Latest News

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

"Μόνος σου το πέρασες κι' αυτό...";


Σκεπτικός και λιγομίλητος εξακολουθεί να δουλεύει από το πρωί έως το βράδυ ο Γιώργος Οικονομόπουλος. Κάπως αργά προσπαθεί τώρα να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας από τις εξελίξεις στο εσωτερικό της παράταξης "Σημαία μας ο Πειραιάς".
Η πόρτα του γραφείου του -κατά πολλούς ισχυρού άνδρα της Κοραή- παραμένει ερμητικά κλειστή για τους "κοινούς θνητούς", καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, έχει δώσει εντολή στην γραμματέα του να μην τον ενοχλεί κανείς, λέγοντας πως βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με το δήμαρχο. Έχοντας στο πλευρό του ελάχιστους στενούς φίλους και συνεργάτες, προτιμά να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στον εαυτό του, όπως λένε άτομα από το περιβάλλον του.
Μάλιστα, ίδιος φέρεται να λέει στους συνομιλητές του πως "δέχεται πόλεμο" από διάφορα συμφέροντα που θέλουν να πλήξουν την υποψηφιότητα του δημάρχου Παναγιώτη Φασούλα εν όψει των προσεχών δημοτικών εκλογών.

@Φαντάζομαι ότι εμάς δεν μας περιλαμβάνει στους εχθρούς του, αφού εμείς τον θεωρούμε φίλο μας, και το εννούμε όχι φυσικά σαν τους ...Γερμανούς και τα καρτούν!