Latest News

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ξεκίνησε τις περιοδείες ο Παναγιώτης Φασούλας


Κοντά στους δημότες θέλει να βρεθεί ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος ξεκινά περιοδείες στις γειτονιές της πόλης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Τετάρτη στη μία το μεσημέρι θα επιθεωρήσει έργα που εκτελούνται σε περιοχές στα Μανιάτικα. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στη συμβολή των οδών Χαϊδαρίου και Μεγαλουπόλεως, όπου θα ετοιμαστεί το Κέντρο Νεότητας, στις οδούς Φιλιπουπόλεως, Αίμου, Ανδριανουπόλεως, Θράκης και Χαϊδαρίου, όπου έχουν τελειώσει τα έργα 5 οδοκλιμάκων και στην πλατεία Μαυρομιχάλη, μεταξύ των οδών (Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου – Παύλου Μελά – Παλαμηδίου) όπου εκτελούνται έργα ανάπλασης της πλατείας που εντάσσονται στο πρόγραμμα «πράσινη ζωή στην πόλη». Νωρίτερα, θα επισκεφθεί το 7ο Λύκειο Πειραιά, το πρώτο σχολείο που διαθέτει φωτοβολταικό σύστημα.
Στο μεταξύ, ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Χρήστο Τρυφιάτη στο δημαρχιακό μέγαρο της οδού Κανθάρου. Πρόκειται για μια συνάντηση που εντάσσεται στο πλαίσιο των γενικότερων προεκλογικών επαφών Φασούλα με φορείς της πόλης.

@ Η φωτογραφία είναι αρχείου! Ωστόσο, αξίζει όπως λένε οι κινέζοι με χίλιες λέξεις...