Latest News

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Παρελθόν τα ...καρτούν ;


Την παραίτησή του υπέβαλε ο Μπόμπ Σφουγγαράκης μετά τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η παραίτηση Σφουγγαράκη υποβλήθηκε στο δήμαρχο για λόγους ευθιξίας! "Πληρώνομαι για να προβάλω το έργο της δημοτικής αρχής " φέρεται να είπε ο Μπόμπ αμέσως μετά την χθεσινή συνέντευξη του δημάρχου. "Τις τελευταίες μέρες η μισή δημοτική ομάδα ασχολείται με τα καμώματά μου. Είναι καλύτερα να φύγω..."
Ο δήμαρχος φέρεται να έκανε αποδεκτή την παραίτηση, αν και αρχικώς αιφνιδιάστηκε από την ευθιξία του καρτούν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έτοιμη να υποβάλει την παραίτηση της ήταν και η "Ντόρα, η μικρή εξερευνήτρια" της επικοινωνίας, η οποία θεώρησε ότι είχε την πολιτική ευθύνη για το ρεζιλίκι του δημάρχου. Επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον 7ο όροφο, ο οποίος γενικά και αόριστα δεσμεύτηκε πως θα εξετάσουν το θέμα μετά το Πάσχα ή το...καλοκαίρι!
@Οι πληροφορίες για τις παραιτήσεις διέρρευσαν στο δημοτικό ραδιόφωνο. Μάλιστα, λέγεται πως κάποια δημοσιογραφικά στελέχη και...Τζούλιες τους άρχισαν να παραγγέλλουν ...σαμπάνιες για να κάνουν πάρτι. Όμως κάποιοι συνέστησαν ψυχραιμία και θύμιζαν ότι σήμερα είναι Μεγάλη Πέμπτη και είναι αμαρτία ν' αρχίσουν το γλέντι...
Χρόνια πολλά στον Μπόμπ Σφουγγαράκη, τη Ντόρα τη μικρή Εξερευνήτρια της επικοινωνίας και σ΄όλη την παρέα τους...