Latest News

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Και ψεύτης και κότα !


Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν δώδεκα το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης, όταν ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας πέρασε την είσοδο του κτιρίου της οδό Ευριπίδου. Τον περίμεναν η διοίκηση του δημοτικού ραδιοφώνου, τρεις αστυνομικοί και ισάριθμες ...εκπλήξεις!
Η γυάλινη πόρτα της εισόδου ήταν στη θέση της, αν και όλη την προηγούμενη μέρα ο Μπόμπ Σφουγγαράκης μας είχε ζαλίσει ότι είχε καταστραφεί από την εισβολή των εργαζομένων στην καθαριότητα. Μάλιστα, έλεγε πως η ζημιά ανέρχεται στα 7.500 ευρώ και ο αθεόφοβος ζητούσε να τα πληρώσει ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
(@Η αλήθεια ήταν ότι είχε σπάσει μόνο το τζάμι,το οποίο αντικαταστάθηκε άμεσα με πολύ λιγότερα χρήματα).
Ο δήμαρχος προχώρησε προς το ασανσέρ και είδε την υπάλληλο να χρησιμοποιεί κανονικά το τηλεφωνικό κέντρο. Όλη την προηγούμενη μέρα ο Μπόμπ Σφουγγαράκης υποστήριζε πως οι "καταληψίες ξήλωσαν το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού".
(@Η αλήθεια ήταν ότι είχε πέσει λίγο νερό με καφέ στο τηλεφωνικό κέντρο, το οποίο όμως λειτουργούσε χωρίς πρόβλημα λίγη ώρα αργότερα).
Άρα έλεγε ψέματα ο Μπόμπ Σφουγγαράκης. Βέβαια, έχει το άλλοθι ότι είναι καρτούν και την ώρα της κατάληψης δεν ήταν εκεί, γιατί έτρεχε να κρυφτεί σαν κότα, επειδή φοβόταν μην τον κάνουν ...ντα; Είναι και ψεύτης και κότα!