Latest News

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Στο ίδιο έργο θεατές...


"Της κακομοίρας" έγινε (λέει) στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά. Η προγραμματισμένη συνεδρίαση αναβλήθηκε μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα και την επόμενη μέρα άρχισε ο "πόλεμος" ανακοινώσεων και των εντυπώσεων. Την αρχή έκανε ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Ρεσβάνης, ο οποίος φαίνεται πως ακόμα αναρωτιέται τι δουλειά έχει να ασχολείται με όλο αυτό το μπάχαλο. Μετά πήρε σειρά ο συντονιστής (;) της μείζονος αντιπολίτευσης Τάσος Κάρλες, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του ύστερα από καιρό και ήταν ...σαν να ήρθε η άνοιξη! (Μεγάλε, τώρα που πήρες φόρα, βγάλε και μια ανακοίνωση για τα οικονομικά του δήμου, έτσι για να θυμηθούμε τα παλιά).
Ακολούθησαν οι λοιπές δημοτικές παρατάξεις και διάφοροι τοπικοί πολιτευτές, ενώ η αυλαία έπεσε με την ανακοίνωση των συνδικαλιστών της ΠΟΕ -ΟΤΑ με το Θέμη Μπαλασόπουλο και την παρέα από τον τομέα της καθαριότητας στον Πειραιά.
@Η παράσταση αναμένεται να συνεχιστεί για λίγες ημέρες ακόμα. Όσοι ενδιαφέρεστε κλείστε θέση. Εμείς δεν θα πάρουμε, γιατί το έχουμε ξαναδεί το έργο ...