Latest News

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Αναζητείται λύση για την Πολιτιστική Επιχείρηση

Σε απόγνωση βρίσκονται οι εργαζόμενοι της ΚΟ.Δ.Ε.Π.Α.Π, στους οποίους οφείλονται 5 μισθοί (έλαβαν ένα μισθό την προηγούμενη εβδομάδα). Το δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής που ήταν μονοθεματικό και αφορούσε στην ΚΟ.Δ.Ε.Π.Α.Π, δεν έγινε ποτέ, γιατί σύσσωμη η πλειοψηφία απουσίαζε (τυχαία;).
Η συνεδρίαση προκλήθηκε από τη μειοψηφία, που συγκέντρωσε τις απαιτούμενες υπογραφές. Όμως, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας δεν προσήλθαν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απαρτία. Είναι σαφές ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας απουσίαζαν από τη συνεδρίαση, γιατί είχαν πάρει «σχετική εντολή», για να μην πραγματοποιηθεί το δημοτικό συμβούλιο και υπάρξουν διαξιφισμοί και σκληρή αντιπολίτευση από τη μειοψηφία.
Έτσι, η δημοτική αρχή κέρδισε χρόνο για να διευθετήσει το οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει τους εργαζόμενους της Πολιτιστικής Επιχείρησης. Πληροφορούμαι, ωστόσο, ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας, συγκέντρωσαν εκ νέου τις απαιτούμενες υπογραφές και θα συγκαλεστεί ξανά (μανά) το δημοτικό συμβούλιο.
Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται να βρεθεί οριστική λύση...