Latest News

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Δικαστική απόφαση- κόλαφος για τα έργα και τις ημέρες του Β. Μιχαλολιάκου στη Βουλγαρία!


Δικαστική απόφαση -κόλαφος για τον τ. υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και υποψήφιο βουλευτή στην Α΄ Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο, που διαλύει συθέμελα την άμεμπτη εικόνα των γαλάζιων στελεχών που τόσο …έντεχνα προσπαθεί να επικοινωνήσει η Ν.Δ, εν όψει εκλογών.
Η κάθαρση και το «σεμνά και ταπεινά» «πήγαν περίπατο», με την 3531/09 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, η οποία δικαιώνει απόστρατο ταξίαρχο σε αντιδικία του με τον πρώην υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. στην Α΄ Πειραιά Βασ. Μιχαλολιάκο. Ο απόστρατος ταξίαρχος Κων. Καλημερίδης, που υπηρετούσε ως στρατιωτικός ακόλουθος στην ελληνική πρεσβεία στη Σόφια, είχε καταγγείλει προ τριετίας με επιστολή στο Μαξίμου τα «έργα και τις ημέρες» του τότε υφυπουργού κατά τα επίσημα ταξίδια του στη Βουλγαρία. Το περιεχόμενο της επιστολής είχε έρθει στο φως από «ΤΑ ΝΕΑ» (την 1η Φεβρουαρίου 2007) για να ακολουθήσει μια σκληρή δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον κ. Μιχαλολιάκο και τον κ. Καλημερίδη, ο οποίος είχε νωρίτερα αποστρατευθεί. Ο ίδιος θεωρεί ότι με την αποστρατεία του «πλήρωσε» τις αποκαλύψεις για όσα, κωμικοτραγικά, διαδραματίστηκαν στη Βουλγαρία- και το ενδεχόμενο αυτό έρχεται να ενισχύσει και η δικαστική απόφαση.

«Εξέθεσε τη χώρα ο Μιχαλολιάκος»
Στο παραπάνω συμπέρασμα καταλήγει η απόφαση- βόμβα για τον πειραιώτη υποψήφιο, με την οποία αποδέχεται ότι «ο κ. Μιχαλολιάκος επέδειξε στα επίσημα ταξίδια του στη γειτονική χώρα μια συμπεριφορά που εξέθετε την κυβέρνηση και τη χώρα και που, ταυτόχρονα, σε οικονομικό επίπεδο επιβάρυνε υπέρμετρα το Ελληνικό Δημόσιο. Ο τότε υφυπουργός κατέλυσε με ασυνήθιστα πολυμελή συνοδεία σε πολυτελές ξενοδοχείο, χωρίς να είναι απαραίτητο, ενώ κατά την ξενάγηση του από τις βουλγαρικές Αρχές, οραματιζόταν την ημέρα που θα αναλάμβανε την αρχηγία της Ν.Δ.!