Latest News

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Παιδόφιλος συνελήφθη έξω από σχολείο στον Πειραιά - Κυκλοφορεί ελεύθερος και δεύτερος δράστης!


Χειροπέδες πέρασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Καμινίων σε παιδόφιλος, ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί έξω από σχολείο στην ευρύτερη περιοχή...
του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε παρενοχλήσει και ασελγήσει σε κορίτσια στη Δραπετσώνα, στα Καμίνια, στο Κερατσίνι.
Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του ξεκίνησε σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 10.40, όταν ο συλληφθείς εντοπίστηκε να μιλάει σε 10χρονο κορίτσι κοντά σε σχολείο.
«Ήταν η τακτική του να δρα δίπλα σε σχολεία, καθώς εκεί υπήρχαν πολλοί ανήλικοι. Όταν ο δράστης κλήθηκε για έλεγχο, προσπάθησε να διαφύγει με ποδήλατο, αλλά τελικώς έπειτα από καταδίωξη συνελήφθη» λένε οι αστυνομικοί οι οποίοι έχουν δεχτεί κι άλλες καταγγελίες 
παρόμοιων περιστατικών στην ευρύτερη περιοχή.
Από την Ασφάλεια Πειραιά κλήθηκαν τρία ανήλικα κορίτσια για αναγνώριση του δράστη.
 Σύμφωνα με πληροφορίες του Reportaz Net, τα δύο κορίτσια τον αναγνώρισαν, ενώ το τρίτο ανέφερε κατηγορηματικά ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο που έκανε επιθέσεις έξω από γυμνάσιο του Πειραιά. Αυτό σημαίνει ότι κυκλοφορεί ελεύθερος και άλλος παιδόφιλος που παρενοχλεί μαθήτριες στην περιοχή.
Την υπόθεση συντονίζει το Τμήμα Εποπτείας Ανηλίκων σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας στα Καμίνια, όπου έχουν γίνει οι καταγγελίες από γονείς και μαθήτριες. 
Περισσότερα εδώ